Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žena si dala zväčšiť zadok: Keď uvidíte tú drastickú metódu, ten svoj začnete milovať

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Mz kay)

MAROKO - Pevný zadok vynímajúci sa v obtiahnutých nohaviciach či bikinách je snom každej ženy. Ak nepomáha cvičenie, niektoré z nich neváhajú pristúpiť k drastickým metódam, len aby sa k nemu dopracovali. Podobný postup zvolila aj nemenovaná žena, ktorá si v Maroku nechala dočasne zväčšiť zadok. Zábery síce desia užívateľov sociálnych sietí, ale športoví lekári o tejto metóde hovoria ako o skvelom prostriedku pri liečbe zranení svalov.

Video zachytávajúce drastickú techniku na vyhladenie a spevnenie sedacieho svalu obletelo internet. Podobá sa to na bankovanie, ale je to oveľa drsnejšie a hlavne bolestivejšie. Zábery síce začínajú príjemným pohľadom na pekný ženský zadok, no zakrátko sa to zmení. 

VIDEO Žena si dala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Mz kay)

K žene na ležadle totiž pristúpi masérka a na ľavú stranu zadku jej priloží nádobu plnú žeravých uhlíkov. Pozornému uchu poslucháča neunikne, že klientka vydáva zvuky vyjadrujúce bolesť, ale napriek tomu boj s ohňom vydrží. Nádoba prisatá na svale vytvára podtlak, a keď ju masérka odstráni a očistí pokožku od čiernych sadzí, jej zadok vyzerá ako žeravá guľa. Horúčava z uhlia totiž v svaloch roztiahla a prekrvila všetky cievy.  

VIDEO Žena si dala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Mz kay)

A kým mnohí z nás trpia už iba pri pohľade na žeravé zábery, odborníci označujú metódu za drsnejšiu formu bankovania, ktorá sa využíva najmä pri zraneniach športovcov. Horúčavou rozťahujúce sa cievy totiž napínajú poškodené svalstvo a urýchľujú jeho hojenie. Metódu v minulosti vyskúšali napríklad brazílsky futbalista Neymar a boxer Anthony Josua.

Viac o téme: BankovanieZväčšenie zadku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu