Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Žena sa prišla naposledy rozlúčiť s mŕtvou príbuznou: Pozrela do rakvy a skríkla od hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FORT LAUDERDALE - Rozrušená rodina zosnulej ženy tvrdí, že floridská pohrebná služba vystavila nesprávne telo a odmietla prezradiť, kde sa nachádza telo ich mŕtvej príbuznej. Ďalšia rodina zas vyjadrila podozrenie, že rovnaká pohrebná služba zamenila pozostatky zosnulých. Firma odmieta čokoľvek komentovať.

Príbuzní Normy Newmanovej sú presvedčení o tom, že pohrebná služba Roy Mizell & Kurtz, ktorá sídli vo Fort Lauderdale, umiestnila do rakvy určenej pre Normu nesprávne telo. Nebohá mala vraj špecifické rysy, ako napríklad materské znamienko na tvári či štyri prsty na jednom z chodidiel. Telo v truhle ale tieto rysy nemalo. 

Mŕtvy mladík ležal v rakve, zrazu ožil! VIDEO zmŕtvychvstania s nečakaným rozuzlením

Pohrebná služba doposiaľ nevysvetlila, ako k tomuto nedorozumeniu došlo. "Išla som sa na ňu naposledy pozrieť, no s hrôzou som zistila, že v rakve neleží Norma. Pripustili len, že to nebolo správne telo," uviedla sestra zosnulej Cuinthia Webberová. Rodina momentálne netuší, kde sa nachádza telo ich príbuznej. Rozhodne však nechcú, aby pochovali neznámu osobu a tvárili sa, že sa nič nestalo. 

Žena sa prišla naposledy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Informačná kancelária v Miami uviedla, že s pohrebnou službou je nespokojná aj ďalšia rodina. Tá tvrdí, že pozostatky, ktoré pochovali, nepatrili ich príbuznému. Pohrebná služba sa nevyjadrila ani k tomuto obvineniu. Podobné situácie sa stávajú takmer po celom svete, ide však o veľmi nepríjemnú záležitosť.

Viac o téme: PohrebPohrebná službaNebožtíkRakva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu