Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sestrám začalo počas jazdy horieť auto: Oheň nezničil jedinú vec vo vnútri, je to zázrak!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FELDA - Sestry Joelle a Sevyn Shockové z Floridy sa viezli v aute, ktoré odrazu začalo horieť. Podarilo sa im bezpečne vystúpiť von, vo vozidle ale zostala Biblia. Knihu neskôr zachránil jeden z hasičov. Napriek poškodenému obalu zostali stránky Svätého písma absolútne nedotknuté. Dievčatá to považujú za zázrak.

"Práve sme prešli okolo Walmartu v Labelle, išli sme osemdesiatkou a auto zrazu zastavilo a začalo sa z neho dymiť," spomína devätnásťročná Joelle, ktorá šoférovala. Jeep okamžite odparkovala na krajnicu, v tej chvíli ale začalo horieť. Spoločne so sestrou rýchlo vystúpili z vozidla, pričom si stihli zobrať so sebou len mobilné telefóny.

Joelle
Zobraziť galériu (3)
Joelle  (Zdroj: Facebook/Joelle Shock)

Vďaka pomoci okoloidúcich motoristov a privolaných hasičov sa podarilo plamene uhasiť. Jeden z hasičov sa sestier spýtal, či majú v aute niečo cenné. Vtedy si uvedomili, že zabudli na Bibliu. Ich mama Julia dala každej z nich jeden výtlačok knihy ako darček k osemnástym narodeninám. 

Sevyn
Zobraziť galériu (3)
Sevyn  (Zdroj: Facebook/Sevyn Jathnielle)

Joelle nechala Bibliu v aute po tom, ako si ju v nedeľu vzala do kostola. Aj napriek rýchlemu zákroku požiarnikov ale nečakala, že ju dostane späť takú zachovalú. "Obal bol úplne premočený a všade bol roztopený plast. Keď som ju ale otvorila, stránky boli v dokonalom stave, úplne nepoškodené. Všetko ostatné v aute zhorelo do tla," hovorí tínedžerka. Sestry netušia, čo spôsobilo náhly požiar auta, incident s Bibliou však považujú za zázrak a veria, že "Boh mal celú situáciu pod kontrolou". 

Viac o téme: AutoPožiarBiblia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu