Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Študentka sa oholila otcovou žiletkou, nečakaná DOHRA: Genitálny herpes a niečo ešte horšie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Študentka sa na Reddite podelila so skutočne bizarným príbehom, ktorý sa odohral počas minulých Vianoc. Pred párty sa chcela oholiť, použila preto otcovu žiletku. Ten od nej údajne chytil herpes, ktorého pôvod si teraz jeho manželka nedokáže vysvetliť. Dievčina touto nevinnou kozmetickou úpravou rozvrátila celú rodinu.

Svoj príspevok začína poznámkou, že jej rodičia sú proti sexu pred svadbou. Ona ho aj napriek tomu praktizuje, začala s tým po nástupe na univerzitu. Len čo sa dostala z domu, začala "trochu experimentovať". Dnes sa však bojí, že vlastného otca nakazila pohlavným ochorením. "Po sexe na jednu noc som dostala genitálny herpes. Bolo to hrozné, ale lieky, ktoré užívam, potlačili príznaky a myslela som si, že je nepravdepodobné, aby som niekoho nakazila," vysvetľuje tínedžerka. 

Študentka sa oholila otcovou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Opak je ale očividne pravdou. Keď zistila, že chlapec, ktorý sa jej páčil už od strednej školy, bude na vianočnom večierku, chcela sa podľa vlastných slov pripraviť na akýkoľvek variant, preto sa aj oholila. Problémom však bola žiletka, ktorú si nechala na univerzitnom internáte. Použila preto otcovu, pričom sa v tom všetkom zhone a časovej tiesni trochu porezala. O niekoľko mesiacov neskôr jej zavolala hysterická mama. Oznámila jej, že otca opúšťa a že sa budú rozvádzať. "Hneď som volala otcovi cez FaceTime, jeho tvár bola pokrytá vyrážkami. Povedal mi, že má herpes, aj keď mamu nikdy nepodviedol. Som z toho zmätená a celá bez seba," napísala na stránke Reddit dievčina. 

Chcete vedieť, či vás partner podvádza? Sledujte tieto ZMENY v jeho správaní

Po dvoch týždňoch jej napadlo, či otec nechytil herpes zo žiletky, ktorou sa holila. Odborníci však užívateľke odkazujú, že prenos herpesu iným spôsobom, než priamym dotykom, je veľmi málo pravdepodobný. To celú situáciu, samozrejme, ešte viac komplikuje, lebo to znamená, že otec sa nakazil niekde inde. 

Viac o téme: SexHerpesPohlavná chorobaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu