Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nicole (44) bola 15 rokov vegánkou: Znova začala jesť mäso a brutálne sa zmenila, neskutočné FOTO

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

KALIFORNIA - Nicole Carterová sa ako osemnásťročná stala vegánkou. Nasledujúcich pätnásť rokov sa držala tohto typu stravy, no neskôr sa od vegánskej diéty úplne dištancovala. Len nedávno zverejnila svoju premenu po tom, ako opäť začala jesť mäso. Tvrdí, že vegánska strava jej zničila imunitný systém a vďaka novému spôsobu stravovania má vraj viac energie.

Matka dvoch detí bola dlhé roky vegánkou. Kvôli dlhodobému jedeniu šalátov, nespracovaných potravín a bobúľ začala mať zdravotné problémy. Trpela bolesťami kĺbov, úzkosťami, depresiou, nespavosťou a k tomu všetkému nemala takmer žiadnu energiu. "Testy odhalili, že v krvi nemám skoro žiadne železo ani vitamín D. Aj hladina hormónov bola veľmi nízka. Trpela som močovými kameňmi, chronickou zápchou, plynatosťou, mala som tiež hypoglykémiu," opísala Nicole svoje zdravotné ťažkosti. 

Nicole (44) bola 15
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoj zdravotný stav nedokázala nijako napraviť. Veci sa zmenili k lepšiemu až po tom, ako prešla na mäsitú stravu. Schudla dokonca päť kilogramov a podľa jej slov sa celkovo cíti oveľa lepšie. "Čítala som o Amber O’Hearnovej, ktorá mäsitú stravu odporúča na problémy s náladovosťou. Ide o eliminovanie rastlinných a neživočíšnych potravín. Existuje niekoľko stupňov tohto stravovania, ale väčšina sa spolieha na hovädzinu a prežúvavé zvieratá, stravovanie obmieňa bravčovinu, kuracinu, rybie mäso, vajíčka alebo mliečne výrobky," vysvetľuje bývalá vegánka. 

Nicole (44) bola 15
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Neuveriteľná premena kedysi najtučnejšieho dieťaťa na svete: Pozrite sa, ako vyzerá teraz

Živiny v živočíšnych produktoch sú biologicky dostupné, zatiaľ čo rastlinné produkty sú viazané na oxaláty. Carterová verí, že kvôli vegánskej strave bola podvyživená. Dnes preto denne zje okolo 600 gramov červeného mäsa. Jej zdravotný stav sa značne zlepšil. "Všetky symptómy, ktoré som mala, zmizli. Nemám žiadne život ohrozujúce choroby. Ľudia tvrdia, že mäso spôsobuje rakovinu, vysoký cholesterol alebo dokonca cukrovku. Nič z toho nie je pravda," dodala Nicole. Dôležité je však myslieť na to, že všetko treba konzumovať so správnou mierou.

Viac o téme: MäsoVegán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu