Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študent (21) zverejnil FOTO svojho otca (45) a vyvolal ošiaľ: A to bol predtým Boží služobník!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/mrclinthayslett)

SYLVANIA - Americký študent zverejnil na sociálnej sieti fotografie svojho otca, ktorý práve skončil svoje pôsobenie ako pastor a vrhol sa na modeling. Jeho fotky sú vo veľkom zdieľané a ženy nezaujíma nič iné, iba to, či je príťažlivý bývalý Boží služobník zadaný.

Keď poprosil Clint Hayslett (45) svojho syna Collina (21), aby mu pomohol naštartovať kariéru modela, určite nerátal s takým okamžitým a obrovským ohlasom. Fotografie bývalého pastora, ktorý vymenil nudné rúcho za atraktívne oblečenie, sú zdieľané na Twitteri s veľkým úspechom. "Otec rozbieha kariéru v modelingu a nikdy som ho nevidel šťastnejšieho ako teraz," napísal mladík, ktorý študuje na univerzite v Ohiu.

Fotografie sympaťáka sú zaplavené nielen povzbudzujúcimi komentármi, ale aj otázkami, či je zadaný. "Nepotrebuješ nevlastnú matku?" pýta sa dokonca jedna zvedavá žena. Collin uviedol, že otec je z reakcií užívateľov nadšený a neustále sa pýta, koľkým ľuďom sa jeho zábery páčia a kontroluje si mobil. 

Študent (21) zverejnil FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/mrclinthayslett)

"Otec to berie ako inšpiráciu, ďakujem za všetku pozornosť, je to pre neho povzbudzujúce a posúva ho to ďalej," povedal študent. Ohlas, aký Clint vyvolal, je naozaj neuveriteľný. Zvlášť preto, lebo ešte pred pár dňami nemal ani konto na sociálnej sieti. A áno, je (šťastne) ženatý. 

Viac o téme: ModelOtec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu