Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladík tvrdí, že dokáže cestovať v čase: Prišiel som z roku 2045 a viem, kto sa stane prezidentom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/ApexTV)

LONDÝN - Adam Archon sa prezentuje ako cestovateľ v čase a vďaka tomu už teraz vie, ako bude fungovať svet v roku 2045, ako a čím budeme platiť a kto zasadne v Bielom dome po Donaldovi Trumpovi. Jeho prognózy zverejnila televízia The Apex TV, kde mladík odpovedal na otázky pripojený na detektor lži.

Adam tvrdí, že prišiel z roku 2045 a v ruke má implantovaný čip. Podľa jeho slov už v roku 2028, čiže o necelých desať rokov, zavítajú na našu planétu mimozemšťania a v blízkej budúcnosti bude cestovanie v čase dostupné pre všetkých. Nepoteší predpoveď, že pod dvíhajúcou sa hladinou oceánov vraj skončia niektoré mestá vrátane Los Angeles a Spojené štáty budú fungovať ako jedna veľká krajina. "Budú mať inú štruktúru, všetkých nás ovládne umelá inteligencia a nebudeme platiť hotovosťou," hovorí vo videu. 

Mladík tvrdí, že dokáže
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ApexTV)

Po väčšine zodpovedaných otázok sa nezabudne objaviť nápis, že výpovede Adama sú pravdivé. V určitých chvíľach však nadobudnete dojem, že video strihal amatér a v určitých intervaloch chýbajú aj hlásenia z detektoru. 

Muž, ktorý sa vraj narodil v roku 2043, varuje ľudstvo: Už budúci rok príde strašná katastrofa

Otázky týkajúce sa budúcnosti smerovali aj na funkciu amerického prezidenta. "Bude to najväčší prezident všetkých čias," tvrdí Archon s rozmazanou tvárou na videu, ktoré vraj vzniklo tento rok. Podľa neho do Bieleho domu zasadne Yolanda Renee Kingová, v súčasnosti desaťročná vnučka bojovníka za ľudské práva Martina Luthera Kinga. Slová Adama ale treba brať určite s rezervou. 

Viac o téme: Cestovanie v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu