Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Realitná agentka predáva tento krásny dom: V suteréne ukrýva šokujúce tajomstvo na VIDEU

Realitná agentka ukazuje dom
Realitná agentka ukazuje dom (Zdroj: Twitter/Melissa Leonard)

PHILADELPHIA - Rodiny, ktoré si na philadelphskom predmestí Maple Glen hľadali nový dom, zažili skutočný šok. Na prvý pohľad fádny predmestský dom vo svojom suteréne totiž ukrýval veľké tajomstvo. Zistili, že bývalý majiteľ si v podzemnej miestnosti zriadil niečo ako sexuálny žalár so všetkým, čo k tomu potreboval.

Spomínaný dom z inzerátu spočiatku vyzeral veľmi sľubne, javil sa ako perfektné miesto, v ktorom by rodiny rady vychovávali svoje deti. Dom má vysoké stropy, vlastnú posilňovňu, herňu, niekoľko kozubov, v popise nehnuteľnosti sa píše celkovo o piatich izbách - štyroch na poschodí a jednej v pivnici. A práve tá ukrýva tajomstvo. Fotografie dokazujú, že to nie je nejaká obyčajná pivnica, ale sexuálna izba pre dospelých. V miestnosti sa nachádzajú rôzne hojdačky určené na sex, bičíky či reťaze. 

VIDEO Manželia si kúpili dom za milión: Po tom, ako sa nasťahovali, začal záhadný teror

Cena jedinečného domu, ktorý nápadne pripomína ten z filmu "Päťdesiat odtieňov šedej", je 750-tisíc dolárov (665-tisíc eur). Realitná maklérka Melissa Leonardová opísala dom ako absolútne nádherný. "Zápletkou je sexuálna oáza v suteréne," poznamenala.

Leonardová okrem toho prezradila, že pôvodní majitelia žili v dome dlhé roky. Presťahovali sa až po smrti majiteľovej manželky. Namiesto toho, aby dom predal, ho prenajímal cez spoločnosť Airbnb. Za 750 dolárov za noc mohli hostia plnohodnotne využívať aj sexizbu v suteréne. Teraz je však dom na predaj. Susedia o jeho hriešnej miestnosti nevedeli; jedného to dokonca pobúrilo natoľko, že žiadal, aby dom zbúrali. 

Viac o téme: Dom na predajSexuálna miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu