Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poľovníci boli na love, no toto nečakali: VIDEO záhadného úlovku v lese za mestom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Austin M. Craig)

PROVO - K viacerým hláseniam o pohybe ľudoopa známeho pod názvom Bigfoot sa najnovšie pridali aj poľovníci z amerického štátu Utah. Zábery, ktoré nakrútili v blízkosti mesta Provo, ešte neboli posúdené v databáze Bigfoot Field Researchers Organization, ktorá sa zaoberá pozorovaniami o výskyte tohto mýtického tvora.

Bigfoot známy aj pod názvom Sasquatch patrí k najzáhadnejším postavám Severnej Ameriky. Veľa ľudí totiž verí, že tento ľudoop žije ukrytý v hlbinách lesov a z času na čas neunikne pozornosti zvedavých fotoobjektívov a kamier. Najnovšie sa vraj tohto hominida podarilo zachytiť poľovníkom v lesoch za mestom Provo. 

Poľovníci boli na love,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Austin M. Craig)

"Dobre si ho prezrite, aký je veľký. Je to Sasquatch," okomentoval jeden z autorov video, na ktorom je v diaľke vidno akúsi ťažkopádne sa pohybujúcu postavu. Zábery ešte neposúdila Bigfoot Field Researchers Organization, do ktorej databázy vkladajú ľudia svoje obrázky a videá, keď nemajú pochybnosti o tom, že nakrútili práve tohto tvora. 

V Kalifornii sa pohybuje neznáma príšera: Úrady varujú, môže vás zabiť!

Podľa rôznych hlásení je Bigfoot nielen veľká, ale aj túlavá noha, pretože v roku 2017 ho "zaručene" videli v Severnej Kalifornii, kde údajne zaútočil na farmu ošípaných v blízkosti jazera Avocado. Podľa experta na paranormálne javy Jeffrey Gonzaleza sa vraj ľudoop potkol o zavlažovací systém a všetky prasce to tak vystrašilo, že sa rozutekali po okolí. Vlani v decembri zas zaznamenali jeho prítomnosť aj v ďalších štátoch po celých USA. Jeden poľovník v New Jersey si dokonca myslel, že vidí Sasquatcha a začal strieľať po nejakom nešťastníkovi, ktorý to zázrakom prežil.  

Viac o téme: UtahBigfootZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu