Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechtiac si vypočula sestru, ako sexuje s priateľom vedľa v izbe: Prišla drsná pomsta na FOTO

Odkazy hovoria jasnou rečou
Odkazy hovoria jasnou rečou (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Nič nie je nepohodlnejšie, než mať sex v dome plnom vašich rodinných príslušníkov. Obzvlášť, keď je nablízku mladší súrodenec, ktorý sa nedobrovoľne stane svedkom milostných avantúr, ktoré mali ostať pred ostatným svetom utajené. Potom nečakajte nič dobré.

Mladé páry musia častokrát riešiť problém, že keď na seba dostanú chuť, nie je kde. Nablízku sú totiž takmer vždy rodičia alebo otravní súrodenci, ktorí im nedoprajú potrebný priestor len pre seba. A tak sa stalo, že si jedno jedenásťročné dievča nechtiac vypočulo, ako sa jej staršia sestra miluje v noci so svojím priateľom, ktorý u nej prespával. 

Školáčku tak vytočilo, že kvôli tomu nemohla spať, na druhý deň celý dom oblepila papierikmi s jasnými odkazmi ako "vy špinaví hriešnici" či "choďte sexovať niekde inde". Jej sestru to paradoxne veľmi pobavilo a neváhala o tom informovať na Twitteri. "Moja jedenásťročná sestra počula, ako sa v noci s priateľom... šak viete čo. Keď sme potom neskôr vyšli z izby, našli sme toto," napísala. 

Hádam si z toho tínedžerka zobrala ponaučenie a svoju sestru už viac nevystaví takémuto nechutnému divadlu. Nechceme totiž vidieť, kam až by bola schopná zájsť v snahe vyjadriť svoju frustráciu z toho, že sa nedobrovoľne stáva tretím členom v posteli. 

Viac o téme: SexTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu