Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Test DNA odhalil prekvapivý pôvod rodiny: Otec sa po tomto zistení psychicky zrútil

Študentka opísala rodinnú drámu
Študentka opísala rodinnú drámu (Zdroj: Twitter/buzzfeed owes me money for this)

CENTRE COUNTY - Študentka z americkej Pennsylvánie prostredníctvom svojho účtu na Twitteri opisuje domácu drámu. Jej rodina sa na základe testov DNA dozvedela, že nepochádza z Talianska tak, ako si doteraz myslela. Táto správa najviac zasiahla ženinho otca, ktorý sa s novým faktom nedokázal vyrovnať. Opis celej situácie je naozaj komický.

Mať isté povedomie o histórii svojej rodiny a zaujímať sa o rodokmeň je veľmi užitočná záležitosť. Prinajmenšom sa vyhnete podobnej situácii, akú zažila táto rodina. DNA test strýka ženy, ktorá o celej udalosti informovala prostredníctvom sociálnej siete, dokázal, že rodina vôbec nemá talianske korene. "Všetci v rodine zažívajú mentálne zrútenie," začína svoje rozprávanie.

Toto zistenie najviac zasiahlo jej otca, ktorý celú záležitosť prežíval skutočne emotívne.Neskôr vynadal svojmu bratovi a manželke, že mu práve zruinovali život. "Môj otec sa akurát pozerá na mapu a snaží sa zistiť, či nie sme z talianskej časti Švajčiarska. Uveril, že takáto časť existuje," pokračuje užívateľka. 

Zvyšok rodiny však situáciu berie s humorom. Žena ďalej píše, že jej strýko začal jódlovať v kuchyni a jej otec ho zahriakol, aby sklapol. Dievčina na ďalší deň napísala, že otcovi kúpi pod stromček švajčiarsku čokoládu. "Otec bude aj tak naďalej zdrvený,"  komentuje na záver užívateľka. 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu