Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevesta sa pár dní pred svadbou priznala k niečomu brutálnemu: Nakoniec sa ale aj tak vydala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Svadba je stresujúca záležitosť a svoje o tom vie nevesta, ktorej sa počas príprav na slávnostný deň prihodilo niečo veľmi neočakávané. Zamilovala sa totiž do svojho svadobného organizátora. Dokonca mu vyznala lásku. Koniec tohto bizarného príbehu vyznieva priam neuveriteľne.

Mnohí ľudia bývajú pred svojím veľkým dňom mimoriadne nervózni a precitlivení. Rovnaké pocity zdieľala aj nevesta, ktorá zažívala nevýslovný stres. Pravdepodobne ten spôsobil, že iba päť dní pred svadbou vyznala lásku jej organizátorovi.

Príbeh zverejnila na Reddite žena menom Jenny, ktorá pracuje vo svadobnom priemysle ako kolegyňa spomínaného organizátora. Opisuje ho ako "dobre vyzerajúceho, priameho muža" a tvrdí, že má výborný zmysel pre detail. "Dokáže spraviť všetko od dizajnu svadobných šiat až po kvety, stačí mu len povedať, čo chcete. Jeho služby nie sú lacné, ale stojí to za to," opisuje svojho kolegu Jenny. 

Nevesta sa pár dní
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Spomínaná nevesta svojmu organizátorovi krátko pred svadbou zavolala, aby mu oznámila, že sa nemôže vydať, pretože miluje niekoho iného. "Ako to myslíte, že milujete niekoho iného? Vaša svadba je o päť dní," zareagoval prekvapený mladík.

VIDEO Týždeň pred svadbou sa nevesta dozvedela o špinavom tajomstve snúbenca: Totálny výbuch

Až potom sa žena priznala, že novým mužom je práve on. Povedala mu, že ju úplne dostal a že nikdy v živote nestretla človeka ako on. "Viete, koľko mi vaši rodičia platia, aby ste sa vydali?" odvetil organizátor a celú záležitosť týmto uzavrel.

Viac o téme: SvadbaNevestaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu