Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Týždeň pred svadbou sa nevesta dozvedela o špinavom tajomstve snúbenca: Totálny výbuch

Izzy konfrontuje Simona Zobraziť galériu (3)
Izzy konfrontuje Simona (Zdroj: Facebook/Bride and Prejudice Australia)

SYDNEY - O poriadne pikantnú scénu v austrálskej reality šou sa postarali mladí snúbenci. Dvojica mala iba týždeň pred svadbou, keď nevesta odhalila, že s jej nastávajúcim nie je všetko tak, ako by malo byť. Vysvitlo, že okrem nej venuje neprimerane veľkú pozornosť ešte inej žene.

Poslednú sériu programu Aussie Bride & Prejudice okorenila scéna, ktorej hlavnými aktérmi boli Izzy Veseyová a Simon DeBono. Ešte pred pár dňami obidvaja zasnene rozprávali o svojej svadbe, ale týždeň pred ňou prepukol pred televíznymi obrazovkami hotový škandál. Blondínka totiž zistila, že jej snúbenec si tajne vypisuje so svojou expriateľkou Megan. "Mali sme voľný vzťah, neveru sme veľmi neriešili. Ale keď už bola reč o svadbe, dohodli sme sa, že  zabudneme na svojich bývalých a budeme si verní," hovorí Izzy. 

VIDEO Týždeň pred svadbou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Bride and Prejudice Australia)

Simonovi vraj chvíľku trvalo, kým sa s takto nastavenými pravidlami zmieril a začal podľa nich fungovať. Stále ale očividne platí, že vernosť nie je jeho silná stránka. Keď sa o tom presvedčila jeho snúbenica, totálne vybuchla a Simona zasypala oprávnenými výčitkami. A hoci ju všetko takmer priviedlo do šialenstva, mladík sa  pokojne zdvihol a vybral sa na prechádzku. "Necítim nijakú emóciu a neviem, čo povedať. Asi je dobré, že je to za mnou," povedal neskôr televíznemu štábu. 

VIDEO Týždeň pred svadbou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Bride and Prejudice Australia)

FOTO Muž (40) zažil 16 dní po svadbe šok: Utiekla od neho manželka (21), mimoriadne krutý dôvod

Pre nešťastnú a zlomenú dcéru neskôr prišla jej matka Bobbi. "Bolí ma, keď  ju takto vidím. Zároveň však pociťujem úľavu, pretože sa zbavila toho diabla," okomentovala situáciu s tým, že už od začiatku nesúhlasila s touto svadbou.

Viac o téme: SvadbaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu