Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Sexi Ruska chcela skočiť do jazera: Dopad ako zo zlého sna, AU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: liveleak)

MOSKVA - Toto video pochádza z Ruska a hlavnú úlohu v ňom zohráva mladé dievča. To sa rozhodlo skočiť do jazera, nevšimlo si však, že na povrchu je celistvá vrstva ľadu. Dievča skončilo so zlomeným členkom, autor videa sa počas natáčania mimoriadne bavil.

Turisti prepadli smrteľnej zábavke: Šesť mŕtvych len v Španielsku, TOTO nikdy neskúšajte

Najnovšie video pochádza z ruského mesta Balašika, východne od Moskvy. Muž natočil odvážnu plavkyňu, ktorá sa vrhla do kompletne zamrznutého jazera. Dievčina sa vyzliekla do spodnej bielizne a chcela skočiť tzv. "bombu". Nedopadlo to však úplne podľa jej predstáv.

VIDEO Sexi Ruska chcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Vo videu dievča beží k okraju jazera, kde sa pripraví na skok, pričom kolená jemne pokrčí a chytí si ich rukami. Jej pád na ľadovú vrstvu sprevádza tlmený zvuk a vo videu je zreteľne viditeľná puklina v ľade, ktorú tam dievčina zanechala.

Zostala sedieť na ľade, evidentne šokovaná a zmätená z toho, čo sa práve stalo. Muž, ktorý okamih zachytil na video, sa v tom momente začne smiať. Dievča sa medzitým zotaví zo šoku a pokúša sa postaviť späť na nohy, aby vyšla z ľadovej plochy von.

Následne si sadá na zem vo veľkej bolesti. Video je zakončené fotografiou jej ľavého členku, ktorý je silne zviazaný obväzom. Dievča utrpelo zlomeninu členka a podľa všetkého aj pomliaždenie vlastného ega. Rusi sú však podobnými skokmi povestní.

VIDEO Sexi Ruska chcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Rozdiel je v tom, že skáču do ľadovej vody, nie na ľad. Oslavujú tak nový rok alebo slávnosti Ježišovho krstu. Tieto oslavy sa konajú zvyčajne v januári, uprostred obdobia ruskej zimy, vždy však skontrolujú, či nie je hladina jazera náhodou zamrznutá.

Viac o téme: ĽadSkokRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu