Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Muž išiel vyčistiť bazén: Keď zbadal, čo v ňom je, stuhol od hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TOWNSVILLE - V austrálskom Queenslande je možné hádam všetko, dokonca aj nájsť krokodílie mláďa v susedovom bazéne. Krokodíl dosahoval dĺžku jedného metra. Majiteľ domu tvrdí, bazén je dokonale oplotený. Ako sa zviera potom dostalo do vody?

Noel King, obyvateľ rezidencie Tully Heads v Queenslande, zostal v nemom úžase, keď v bazéne svojho suseda našiel krokodílie mláďa. Pôvodne mal bazén vyčistiť, zviera mu však narušilo plány. Dom na pláži patrí členke mestskej rady Margie Ryderovej a jej mužovi Geoffovi Ryderovi. Manželia navštevujú rezidenciu len počas prázdnin, o dom sa preto stará Noel. "Prišiel som vyčistiť filter v bazéne, zdvihol som ochranný plášť a pod ním bol krokodíl," hovorí King. "Dom je na pláži, takže som už videl veľa krokodílov. Ale nikdy nie v bazéne." 

Krokodíl si plával v bazéne
Zobraziť galériu (3)
Krokodíl si plával v bazéne  (Zdroj: Facebook/Margie Ryder)

Austrálčan prezradil, že pred pár mesiacmi mal ďalší sused podobný zážitok, keď sa do jeho prednej záhrady dostal krokodíl. Noel si dokázal zachovať chladnú hlavu a zavolal na ministerstvo životného prostredia, ktorého pracovníci sa o krokodílie mláďa vhodne postarali. 

Noel King
Zobraziť galériu (3)
Noel King  (Zdroj: Facebook/Noel King)

"Nemôžete plávať vo vode v prírode, pretože sú tam krokodíly a teraz si nemôžete zaplávať už ani vo vlastnom bazéne, pretože aj tam sú," vtipne dodal King s tým, že netuší, ako sa krokodíl do bazéna dostal, pretože je kompletne obohnaný plotom. 

Viac o téme: KrokodílAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu