Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcérke (6) objednala na Vianoce darček z eBay: Otvorila ho a dostala šok, mohol ju zraniť!

V škatuli sa ukrývalo nebezpečenstvo Zobraziť galériu (3)
V škatuli sa ukrývalo nebezpečenstvo (Zdroj: profimedia.sk)

SWINDON - Máme presne mesiac do Vianoc a mnohí ľudia už začínajú s nákupmi darčekov. Leanne má malú dcérku a na internete pre ňu objednala hračku. Aké však bolo jej zdesenie, keď ju otvorila. Našla v nej totiž predmet, ktorý mohol dievčatku vážne ublížiť.

Leanne Angerová objednala zo stránky eBay od predávajúceho z Hong Kongu bábiku značky Fingerlings pre svoju šesťročnú dcéru Lilu. Chcela jej ju dať na Vianoce pod stromček. No dobre, že tak neurobila, ale najprv skontrolovala obsah balíka. V škatuli totiž našla dve žiletky prilepené o vnútro. Na kartóne bolo dokonca vidieť kvapky od krvi. 

Dcérke (6) objednala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tridsaťdvaročná Britka bola po tomto náleze zdesená, veď žiletky mohli dcérku zraniť. "Najprv mi napadlo, že niekto ich tam nechal náhodou, aj keď mi nešlo do hlavy, čo majú žiletky spoločné s detskou bábikou. Ako som tak ale nad tým rozmýšľala, mala som stále väčšie podozrenie, že to nebola náhoda. Niekto sa musel úmyselne porezať a potom krvácal nad škatuľou. Bol to jasný zámer," myslí si. 

Dcérke (6) objednala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Angerová chce touto cestou varovať ostatných ľudí, ktorí nakupujú cez internet, najmä teraz pred vianočnými sviatkami, aby boli opatrní. "Normálne neotváram darčeky pred Vianocami. No v tomto prípade som mala čudný pocit, predsa len, je to z Ázie a chcela som si preveriť, či nie je bábika falzifikát. Teraz som rada, že som balík urobila. Nechcem ani pomyslieť na to, ako sa to mohlo skončiť," dodala. 

Dcérke (6) objednala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Leanne napísala prevádzkovateľovi stránky oficiálnu sťažnosť. Zástupcovia eBay uviedli, že prípad vyšetrujú a Leanne medzičasom vrátili peniaze, ktoré vynaložila za nákup. 

Viac o téme: VianoceŽiletkaVianočný darček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu