Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dievčatko (3) objavilo ľúbostné listy svojich rodičov: Stalo sa to najhoršie, čo mohli čakať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na úsmevnú, viac ako päťdesiatročnú historku, si po rokoch spomína manželský pár. Celú udalosť považujú už teraz síce za vtipnú, ale v minulosti ich dostala do veľkých rozpakov. Všetko pritom spôsobila ich dcéra a jej nevinná hra na poštára.

Šteklivým listom, ktoré si kedysi vymieňali zaľúbenci rozdelení diaľkou, už definitívne odzvonilo. Voňavé poštové obálky naplnené ľúbostným obsahom nahradili smsky, e-maily a odkazy na sociálnych sieťach. Zároveň však odobrali zo vzťahu značnú dávku očakávania, túžby a napätia. A presne takýto obsah nabitý citmi a vyznaniami mali aj listy, ktoré v šesťdesiatych rokoch minulého storočia posielal mladík, ktorý pracoval na mori, svojej milovanej. Tá si ich s láskou prečítala a uložila na miesto, o ktorom si myslela, že je bezpečné. 

Dievčatko (3) objavilo ľúbostné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Sestry našli staré ľúbostné listy svojich rodičov: Otvorili ich a... zostali v nechutnom šoku

"Jedného dňa som sa vracal z práce. Susedia sa na mňa uškŕňali. Všetko som pochopil, keď som prišiel domov," povedal muž portálu Mirror Online. Manželka mu následne oznámila, že ich trojročná dcéra sa dostala k ich ľúbostným listom a zahrala sa na poštára. Obišla všetky domy v okolí a rozniesla ich do schránok. Susedia jej potom listy postupne nosili späť. Podľa výrazu ich tváre pochopila, že väčšina z nich neovládla svoju zvedavosť a prečítala si ich. Dnes sa už manželia na všetkom zabávajú. "Tvárim sa, že sa nič nestalo," dodala matka malej poštárky.

Viac o téme: TrapasĽúbostný list
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu