Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Matka nechala syna (2) samého na dve minúty: Stihol urobiť túto skazu na FOTO

Charlie hrdo ukazuje svoje dielo skazy Zobraziť galériu (3)
Charlie hrdo ukazuje svoje dielo skazy (Zdroj: profimedia.sk)

SUNDERLAND - Každý, kto má deti, to pozná. Tak, ako vedia rodičov potešiť a rozveseliť, vedia ich aj nahnevať a vytočiť. Svoje o tom vie Georgia Joyceová, mama dvojročného Charlieho. Len na chvíľku odbehla do kuchyne a keď sa vrátila do obývačky, zostala v nemom úžase. Chlapcovi stačilo iba pár minút na to, aby narobil poriadnu spúšť.

Charlie je mimoriadne živý a neposedný chlapec. Už ho vraj zopárkrát nemohla nájsť, keď sa jej schovával v šatníku a raz dokonca vliezol do chladničky. "Manželovi som povedala, že ho predám cez eBay," smeje sa Joyce.

Matka nechala syna (2)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Keď si Georgia myslela, že ju už nič neprekvapí, Charlie prejavil svoju kreativitu. Len čo si mama odskočila do kuchyne, hneď sa chopil príležitosti a vymaľoval obrazovku televízora mastným antiseptickým krémom, ktorý našiel na poličke. "Sudokrém bol všade. Nielen na obrazovke, ale aj na koberci a na pohovke. Sťahovali sme sa iba pred dvomi mesiacmi, ešte sme si ani neužili nový nábytok," hovorí Joycová.

Matka nechala syna (2)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Matka nechala syna (2)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hneď jej napadlo, že synáčikovo dielo zverejní na sociálnej sieti a k fotografiám pridala aj adresný odkaz: "Pre všetkých, ktorí chcú mať deti." Georgia je zrejme na Charlieho bláznivé kúsky zvyknutá, takže ani veľmi nezúrila. Trochu horšie to vraj ale znášal jej manžel Michael. Nakoniec mu však aj tak nezostávalo nič iné, než len obrazovku vyčistiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu