Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pasažierka vyvolala počas letu na Ibizu hromadnú bitku: A pritom chcela len potešiť mužské oko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Nigels News)

LONDÝN - Let z anglického letiska Luton na Ibizu narušil incident, o ktorom sa verejnosť dozvedela vďaka videu jedného z pasažierov. Neprehľadnú, emóciami nabitú a ukričanú potýčku zrejme zapríčinila podgurážená žena, ktorá si palubu lietadla očividne pomýlila s javiskom.

Nasledujúce video zachytáva atmosféru letu EZY2095 nízkonákladovej spoločnosti EasyJet. Jedným z pasažierov bol aj Josh. Ten tvrdí, že celý problém vyvolala podnapitá mladá žena, ktorá sedela vzadu v lietadle. Spoločne s ňou popíjala aj skupina jej priateľov, a práve alkohol sa zrejme podpísal pod jej tanečné sklony, ktoré mala potrebu prejaviť v uličke lietadla. "Zvodne tancovala ako striptízová tanečnica, dokonca robila v uličke premety. Nadvihla si aj tričko a odhalila prsia," opisuje pasažier. 

Poriadne drsný let na dovolenku do Španielska: Pasažierom došla trpezlivosť, nebola normálna!

Nevedno, či práve pohľad na odhalený hrudník rozrušil ostatných cestujúcich, ktorí dovtedy trpezlivo znášali jej kreácie, a v lietadle sa následne strhla hlučná šarvátka. Ženu potom upokojil jeden z pasažierov. 

Pasažierka vyvolala počas letu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Nigels News)

"EasyJet týmto potvrdzuje, že skupina cestujúcich bola po prílete na Ibizu zadržaná políciou. Hoci sú takéto situácie zriedkavé, berieme ich veľmi vážne a vždy sa snažíme potrestať vinníkov," okomentoval incident hovorca aeroliniek. Výsledky vyšetrovania doteraz nie sú známe, hoci sa incident odohral ešte 2. augusta.

Viac o téme: LietadloBitkaStriptíz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu