Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tieto ZLOZVYKY v spálni nikdy nerobte! Poriadne nimi rozzúrite svojho partnera

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Partnerské spolužitie v spálni prináša so sebou všeličo. Okrem nežných intímností a radosti zo spoločného zaspávania sa môže stať aj dejiskom mnohých vecí, ktoré dokážu vyvolať u jedného z dvojice znechutenie alebo odpor k tomu druhému. O prehreškoch v spálni sa rozhovorili respondenti v prieskume firmy na výrobu matracov.

Spoločnosť Leesa urobila prieskum, v ktorom však nezisťovala, ako sú zákazníci spokojní s ich výrobkami. Autorov prekvapivo zaujímalo to, čo dokáže rozladiť alebo pokaziť partnerské spolužitie v spálni. Oslovení muži a ženy sa rozrozprávali o tom, čo všetko im dokáže znepríjemniť pobyt v posteli po namáhavom dni, keď chcú už iba odpočívať a mať od všetkého pokoj. 

Prestavujete si ráno budík, aby ste si ešte chvíľu pospali? Veľká chyba, experti pred tým varujú!

Do prieskumu sa zapojilo 983 respondentov, ktorí za najhoršiu vec v spálni označili hádku pred spaním. Všetci súhlasili s tým, že výmena názorov v posteli dopadne vždy horšie ako v inom čase počas dňa, takže je lepšie sa jej vyhnúť.

Tieto ZLOZVYKY v spálni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Na druhom mieste skončila krádež spoločnej prikrývky. Z opýtaných táto vec rozhodí až 91 percent žien a 81 percent mužov. Ani telefonovanie v posteli nie je dobrý nápad. Až 80 percent žien uviedlo, že ich privádza do šialenstva a s týmto názorom súhlasilo 78 percent mužov.

Tieto ZLOZVYKY v spálni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Odgrgnutie partnera v posteli označilo za znepokojujúce 54 percent žien a 38 percent mužov.

Viac o téme: PosteľSpánokZlozvyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu