Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Návštevníci zoo sledovali krokodíliu šou: Krotiteľ provokoval predátora, besný útok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/newsflare)

CHIANG RAI - V zoologickej záhrade v severnom Thajsku sú diváci zvyknutí na šou s krokodílmi. Posledný odvážny kúsok miestneho krotiteľa ale skončil takmer tragicky. Pri pohľade na video, ktoré nakrútil jeden z návštevníkov, sa natíska otázka, či je takýto hazard so zdravím naozaj potrebný a zábavný.

Zamestnanci ZOO Phokkathara občas predvádzajú s krokodílmi šou, ktorá sa vymyká ľudskému chápaniu. Jeden návštevník sa na ňu pred pár dňami prišiel pozrieť spolu so svojimi deťmi a všetko nakrútil na video. Vidno na ňom, ako muž holou rukou prehmatáva tlamu krokodíla. Ten ale rýchlo stratil trpezlivosť a keď krotiteľ do tlamy ponoril celé svoje rameno, zatvoril ju a zahryzol sa. 

VIDEO Návštevníci zoo sledovali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/newsflare)

Muž sa okamžite začal zmietať od bolesti. Zázrakom sa mu podarilo zachrániť si celú ruku a zranený odišiel. Jeho kolega už iba opláchol kaluže krvi, ktoré po ňom zostali na dlážke. "Náš zamestnanec bol ošetrený. Svojej práce sa nevzdá, pretože ju miluje. Do dvoch týždňov by mal znovu vystupovať," vyjadril sa majiteľ ZOO Dong Wittawat. 

Viac o téme: KrokodílZoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu