Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Natasha (24) chce mať najväčší zadok na svete: FOTO jej mega kufra vyráža dych

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/Natasha Crown)

HALMSTAD - Dvadsaťštyriročná Švédka sa rozhodla, že pokorí rekord najväčšieho zadku na svete. Mesačne zje šesť kilogramov Nutelly len preto, aby zväčšila svoje pozadie. Tvrdí, že jej veľkosť z nej robí silnú a sexi ženu. Každé ráno sa napriek nadpriemernej veľkosti zobúdza táto glamour modelka s cieľom byť ešte väčšou.

Natasha Crownová z Göteborgu si stanovila svoj životný cieľ - získať rekord najväčšieho zadku na svete. Už teraz obvod jej zadnice dosahuje 183 centimetrov. Aby bol ešte väčší, drží "diétu" pozostávajúcu z pizze, zmrzlinových pohárov, mastných jedál, pätnástich nádob Nutelly mesačne a množstva cestovín. 

Natasha (24) chce mať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Natasha Crown)

Natasha (24) chce mať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Natasha Crown)

Po prebudení sa každé ráno preskúma v zrkadle s poznámkou: "Potrebujem pribrať ešte viac." Podľa Crownovej názoru čím viac priberie, tým väčší bude jej zadok. Na Instagrame ju vďaka jej bláznivému plánu sledujú desaťtisíce ľudí. Najšokujúcejšie na ňom je asi to, že Natasha si dáva špeciálnymi procedúrami odstrániť tuk z iných častí tela a dosadiť ho práve do zadku. Prvýkrát tento zákrok absolvovala ako dvadsaťročná a odvtedy je procedúrou posadnutá. 

 

#natashacrown #curvygirl #bootybootybooty #booty #thickwomen #thick #massive #boom #bigbootygirls #widebody

Príspevok, ktorý zdieľa Natasha Crown (@natasha_crown_official___),

Natasha bola vraj vždy bola obľúbená a uvoľnená. "Keď som bola tínedžerka, moje telo sa začalo meniť. Narástli mi prsia aj zadok. Svoje telo milujem. Keď kráčam a cítim, ako sa mi trasie zadok, som z toho nadržaná," hovorí. Odvtedy podstúpila tri vyplnenia zadku a úpravu pŕs. Nie každý však zdieľa Crownovej nadšenie. Jej rodičia ju pravidelne prosia, aby tak drasticky nemenila svoje telo. Obávajú sa, že si počas cesty za "dokonalým" telom spôsobí nenapraviteľné škody. Natasha však prestať nemieni. Tvrdí, že to robí pre seba, a práve toto ju robí šťastnou.

Viac o téme: Zadok Natasha Crown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu