Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena napísala šéfke, že nemôže prísť kvôli chorému synovi do práce: REAKCIA manažérky ju "zabila"

Crystal Reynoldsová Zobraziť galériu (2)
Crystal Reynoldsová (Zdroj: Facebook)

ALBION - Istá Američanka bola nútená po hospitalizácii svojho syna v nemocnici požiadať šéfku o mimoriadne voľno v práci. Avšak jej nadriadená nemala pre celú situáciu pochopenie a vyhrážala sa svojej zamestnankyni výpoveďou. Nešťastná matka sa nenechala zastrašiť, pustila sa do boja s arogantnou šéfkou a urobila veľmi dobre.

Crystal Reynolds Fisherová z Michiganu má ťažké srdce na svoju bývalú šéfku Dawn. Jej osemnásťročný syn bol nedávno hospitalizovaný kvôli sepse. Museli ho napojiť na prístroje, aby udržali jeho základné životné funkcie. Ako matka potrebovala Crystal zostať v nemocnici a byť pri ňom.

Šéfku preto požiadala o voľno v práci, pričom jej vysvetlila, v akej neľahkej situácii sa nachádza. "Všetko som jej oznámila dva dni vopred. A ona sa mi vyhrážala výpoveďou," krúti hlavou šokovaná žena. Nadriadenej úplne zbytočne vysvetľovala, že jej syn bojuje o život a nejde o žiadnu bežnú prehliadku u lekára alebo zubára. "Povedala mi, že všetko iba dramatizujem, môj syn je v dobrých rukách a ja môžem prísť do práce."

Dotknutá Crystal arogantnú šéfku upozornila na to, že sa na ňu bude sťažovať, ale ona to zobrala na ľahkú váhu. Dokonca Fisherovej poslala telefónne číslo priamo na jej nadriadeného. Bola si sebou jednoducho až príliš istá. Lenže po tom, ako sa Crystal oficiálne sťažovala vedeniu spoločnosti, karta sa obrátila a Dawn za jej hrubé a necitlivé správanie prepustili.

Crystal so synom
Zobraziť galériu (2)
Crystal so synom  (Zdroj: Facebook)

"Celý prípad sme preskúmali a zistili sme, že situácia bola riešená nesprávne a bez súcitu. Je nám to veľmi ľúto," uviedol hovorca spoločnosti PS Food Mart. "Podnikli sme rýchle kroky a menovaná manažérka už nie je u nás zamestnaná. Fisherovej zároveň firma umožnila vziať si toľko voľna, koľko bude potrebovať na zvládnutie tejto náročnej životnej situácie.” 

Viac o téme: Vyhadzov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu