Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manžel dal svojej žene (†32) smartfón: Netušil, že urobil tú najhoršiu vec v živote

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ - Muž zabil svoju manželku po tom, čo podľa neho "trávila dni a noci" na Facebooku a WhatsAppe, pričom ignorovala svoju rodinu. Vinník, známy len ako Hariom (35), uškrtil Luxmi počas spánku v ich byte v indickom meste Gurgaon, neďaleko Dillí. Otec obete našiel Harioma, ako sedí vedľa bezvládneho tela jeho dcéry a privolal políciu.

Tehotná speváčka (†24) odmietla zatancovať, zabili ju: Hrozné VIDEO z vystúpenia v Pakistane

Keď muža v piatok zatkli, uviedol, že niekoľko rokov potom, čo sa so ženou v 2006 vzali, jej kúpil chytrý telefón. Bola to však osudová chyba. Luxmi začala tráviť hodiny chatovaním s ľuďmi na sociálnych sieťach aj prostredníctvom aplikácie na odosielanie správ.

"Všetko bolo v prvých rokoch v poriadku a potom som jej dal mobil. Za posledné dva roky ju telefón postupne zmenil a ona začala ignorovať mňa aj deti. Zdalo sa, že sme pre ňu prestali existovať. Nevarila, nestarala sa o domácnosť, nevodila deti do školy, ani s nimi nerobila domáce úlohy. Dni a noci strávila na Facebooku a WhatsAppe," vysvetlil frustrovaný manžel pre Times of India.

Hariom sa spočiatku domnieval, že ju telefón po čase omrzí, ale namiesto toho sa veci ešte zhoršili. Hádali sa každý deň a deti boli vystavené stresu. Po tom, čo osemročné dievčatko a desaťročného chlapca poslal do internátnej školy kvôli údajne nedbanlivosti svojej ženy, jej závislosť prepukla ešte viac.

"Nikdy som sa nemohol pozrieť do jej profilov na sociálnych sieťach. Mal som podozrenie, že má nejakú on-line aférku. Vo štvrtok večer sme sa opäť poriadne pohádali a keď sme šli spať, vedel som, že to už viac nevydržím," odôvodnil Hariom svoj strašný čin na polícii. Po priznaní sa bol obvinený z vraždy.

Viac o téme: TelefónZávislosťVraždaManželkaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu