Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná speváčka (†24) odmietla zatancovať, zabili ju: Hrozné VIDEO z vystúpenia v Pakistane

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB, YouTube)

SINDH - Opitý muž zastrelil tehotnú speváčku počas vystúpenia v Pakistane, pretože odmietla tancovať. Šokujúce zábery ukazujú, ako najprv muži na Saminu Samoonovú hádžu peniaze, no potom zaznie výstrel a mladá žena sa zrúti na zem. Jej vrah Tarique Ahmed Jatoi bol podľa miestnych médií v tom čase poriadne opitý.

Fatálna chyba ruských lekárov: Pri jednoduchom zákroku zabalzamovali Jekaterinu (†27) zaživa

K incidentu došlo v dedine Kanga, v blízkosti Larkany, v pakistanskej provincii Sindh. Mladá žena najprv spievala posediačky, ale potom sa na žiadosť prítomných predsa len postavila, no ako tehotná odmietla tancovať. To sa však zjavne nepozdávalo jednému z divákov.

Tehotná speváčka (†24) odmietla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB, YouTube)

Po výstrele zostalo publikom ako omráčené, no hostia postupne začali prichádzať dopredu, aby speváčke pomohli. Saminu odviezla sanitka do nemocnice v meste Chandka, ale tam na následky poranení zomrela. Jej manžel uviedol, že bola v šiestom mesiaci tehotenstva.

Tehotná speváčka (†24) odmietla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB, YouTube)

"Samina odmietla tancovať, pretože bola tehotná. Jej odmietnutie rozhnevalo muža, ​​ktorý ju potom zabil," citoval portál Ary News nešťastného manžela Ashiqa Aliho, ktorý žiada, aby vinníka obžalovali z dvojnásobnej vraždy, pretože zabil nielen jeho ženu, ale aj nenarodené dieťa.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Podľa BBC sa Jatoi vyjadril, že sedel v prednom rade a vystrelil do vzduchu, zatiaľ čo Samina spievala svoju tretiu pieseň, ale jeden z nábojov ju zasiahol. Vražda podnietila protest niekoľkých miestnych umelcov, ktorí požadujú spravodlivosť.

Viac o téme: StreľbaSpeváčka Pakistan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu