Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Thajská manželka (†29) odmietla mať s Britom (51) sex: Pred domom našli jej mŕtvolu

Kanda so svojím manželom Kevinom. Zobraziť galériu (3)
Kanda so svojím manželom Kevinom. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Brit Kevin Smitham (51) trávil so svojou thajskou manželkou Kandou (29) a ich rodičmi dovolenku v meste Ubon Ratchathani, keď prišlo k tragédii. Predpokladá sa, že opitého muža pochytil záchvat žiarlivosti a obvinil svoju ženu z toho, že ho podvádza, keď s ním odmietla v nedeľu večer mať sex. Polícia uviedla, že ju dokopal na smrť, potom zakryl jej telo dekou a pokojne si šiel ľahnúť do postele. V pondelok ráno zbadali telo šokovaní susedia, ktorí privolali pomoc.

Hrozivé detaily vraždy v exotickom raji: Podnikateľku (†47) zabili pred očami syna (10)

Polícia našla Kandino telo len v spodnej bielizni na zemi pred rodinným jednopodlažným domom v pondelok o 6.30 h. Dôstojníci miestnym médiám povedali, že Kevina objavili postávať pri budove a údajne sa priznal, že svoju manželku opakovane kopal.

Generálny inšpektor Watcharapol Pimwong, zástupca náčelníka štábu v okrese Det Udom, dodal, že muža zatkli a momentálne sa nachádza vo väzbe. "Po príchode som našiel ženu, ktorá ležala pred domom a zavolal záchranku. Išlo o 29-ročnú Kandu Smithamovú. Obeť mala cez seba prehodenú deku. Na tvári a tele mala množstvo modrín. Bola mŕtva už niekoľko hodín," uviedol Pimwong.

Thajská manželka (†29) odmietla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pár žil spoločne v Pattayi a mal dve deti. Rovnako ako mnohí iní ľudia sa počas sviatku Songkran vybral navštíviť svojich príbuzných. "Manžel obete sa priznal, že usmrtil svoju ženu. Povedal, že ju nechcel zabiť," vysvetlil Pimwong.

Podľa neho dvojica spolu neskoro v noci popíjala pivo. Potom sa však začala hádať, pretože muž chcel sex. Žena ho odmietla, čo u neho vyvolalo žiarlivosť. Myslel si, že si manželka robí zálusk na niekoho iného. Napadol ju a niekoľkokrát ju kopol do tváre aj tela. Žena utiekla z domu, ale pri vchode spadla. Smitham nechal svoju ženu tak a len ju prikryl dekou. Potom šiel spať.

Thajská manželka (†29) odmietla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kandino telo bolo poslané na pitvu, ktorá má odhaliť presnú príčinu smrti. Polícia pokračuje vo vyšetrovaní.

Viac o téme: SexVraždaManželkaThajskoKevin Smitham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu