Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dana dostala vysoký účet za vodu: Vodárne jej to nevedeli vysvetliť, prišla krutá pomsta na VIDEU

A teraz si to pekne zrátaj! Zobraziť galériu (2)
A teraz si to pekne zrátaj! (Zdroj: YouTube)

DELTONA - Žena na Floride sa rozhodla pomstiť vodárenskej spoločnosti za to, že dostala vysoký účet za spotrebu. Myslela si, že ide o omyl, no keď sa ukázalo, že sa žiadna chyba nestala, pocítila obrovskú zlosť a poriadne im to zrátala. A to doslovne.

Voda, elektrina, telefón, televízia... Každý mesiac končí v našich schránkach jeden účet za druhým a my, chtiac či nechtiac, ich musíme zaplatiť. Dana McCoolová z Floridy takto minulý mesiac dostala účet za vodu. Jeho výška ju ale nepríjemne zaskočila; vodárenská spoločnosť totiž od nej chcela 493 dolárov (zhruba 400 eur).

Američanka zisťovala, čo je vo veci a bolo jej povedané, že na jej pozemku zaznamenali únik vody, kvôli čomu spotreba narástla do ohromných rozmerov. Najala si preto odborníka, ktorý ale nenašiel v jej kanalizácii žiadnu závadu a potvrdil, že všetko je v poriadku. Pracovníci vodární Dane nevedeli podať žiadne iné vysvetlenie, len stále trvali na tom, že účet bude musieť zaplatiť. 

Keďže príliš nemala na výber, rozhodla sa aspoň pre malú pomstu, či skôr, ako sama uviedla, protest. Celý účet zaplatila v minciach, presnejšie jednocentovkách, ktoré na úrad priviezla na fúriku. Pracovníkom vraj trvalo tri hodiny, kým ich všetky zrátali. 

Dana dostala vysoký účet
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

McCoolová tvrdí, že protest nebol namierený proti radovým zamestnancom spoločnosti, ktorí boli podľa jej slov veľmi milí, ale skôr ich nadriadených. "Boli profesionálni, ich z ničoho neviním. To ich šéfov," napísala na Facebooku, že prístup vodární kritizujú aj jej susedia, ktorí tiež museli zaplatiť vysoký účet. "Ak nezaplatíme, jednoducho nám vypnú vodu. Takže nemáme nikdy na výber," dodala. 

Viac o téme: Vodárneúčet za vodu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu