Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Chlapček (2) svojej mame zablokoval telefón na 48 rokov: TAKTO jednoducho

Dvojročný chlapec zablokoval telefón svojej matke na 48 rokov
Dvojročný chlapec zablokoval telefón svojej matke na 48 rokov (Zdroj: Thinkcstock.com)

ŠANGHAJ - Dnešné deti si veľmi dobre rozumejú s elektronikou už od útleho veku. Jeden dvojročný chlapček napríklad dokázal svojej matke zablokovať telefón na 48 rokov. Nechala ho len na chvíľu bez dohľadu, aby si dokončila prácu. O pár minút svoje rozhodnutie oľutovala. Prečítajte si, ako sa mu to podarilo.

Mladá mamička Lu si potrebovala dorobiť veci do práce, a tak svojmu 2-ročnému synčekovi dala svoj mobilný telefón, na ktorom mu pustila video. Myslela si, že ho to zabaví, no v skutočnosti sa zabavil inak, než by čakala. Keď Lu skončila s prácou, zistila, že jej syn nepozerá žiadne video. Telefón, ktorý mu dala, bol zablokovaný na 48 rokov. Keďže išlo o iPhone, ktorý sa po opakovanom chybnom zadaní bezpečnostného kódu zablokuje na isté časové obdobie, chlapec ho vystupňoval až na 25 miliónov minút (cca 48 rokov).

Chlapec (†13) si dal v nemocnici raňajky, ktoré mu priniesla sestrička: Krátko nato bol mŕtvy

Zhodou náhod padlo odblokovanie na jeho jubilejné 50. narodeniny. Mamička teda môže vytrvať a počkať takmer pol storočia, alebo ho dá resetovať. No tu vzniká problém – vymazali by sa jej všetky kontakty, dáta aj fotografie.

Viac o téme: DieťaTelefónMobil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu