Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Deduško (82) rozplakal milióny divákov: Prišiel som o ženu, hľadám spriaznenú dušu

Dave by rád našiel spriaznenú dušu Zobraziť galériu (2)
Dave by rád našiel spriaznenú dušu (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN/IVYBRIDGE - Divákov rannej televíznej šou dojal jeden starček po tom, ako bol odvysielaný odkaz priamo z jeho domu v Ivybridge v Devone. Hneď po zverejnení vyjadrili diváci obrovskú vlnu súcitu s dôchodcom, ktorého po smrti manželky desí samota.

Osemdesiatdvaročný Dave Vallance sa obrátil na reláciu This Morning rok po tom, ako ovdovel. Prostredníctvom dojímavého videa, ktoré tvorcovia relácie natočili priamo v jeho dome, sa snaží nájsť si partnerku. Stratu svojej manželky popísal ako desivú skúsenosť a samota, ktorú teraz pociťuje, je pre neho neznesiteľná. Napriek tomu, že z každej strany počúvame, ako pretechnizovaná, konzumná a rýchla doba mení ľudí na bezemočné bytosti, reakcie po odvysielaní svedčia o opaku. Súcitné príspevky dojatých divákov doslova bombardovali sociálnu sieť. "Roztopili ste moje srdce. Želám vám, aby vám to vyšlo," odkazuje jedna diváčka smutnému starčekovi. 

FOTO Deduško (82) rozplakal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Moderátori relácie Ruth Wendy Langsfordová a Eamonn Holmes uviedli, že nešťastný deduško sa snažil nájsť si partnerku už minulý rok v lete a vyvesil inzerát v miestnom obchode v Ivybridge, v ktorom špecifikoval aj presné požiadavky. Pani, ktorú hľadá, by mala mať viac ako sedemdesiat rokov, nemala by byť fajčiarka ani alkoholička a túži po jej spoločnosti preto, aby spolu mohli chodiť na výlety a prechádzky.

FOTO Deduško (82) rozplakal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keďže sa ale Daveovi nikto neozval, rozhodol sa nájsť si niekoho cez rannú šou. "Ešte šťastie, že mám takú skvelú dcéru. Neviem si predstaviť, že by som zostal úplne sám," hovorí Vallance. "Podporujem ho. Môj otec je veľmi zábavný a dobrý človek," opísala v programe starčeka jeho dcéra.

Viac o téme: LáskaDôchodcaVdovecDave vallance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu