Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zákazník Amazonu zostal frustrovaný: Neskontroloval si objednávku, FOTO, čo mu prišlo

Očný klam alebo realita? Zobraziť galériu (2)
Očný klam alebo realita? (Zdroj: reddit)

WASHINGTON - Pri pohľade na fotografiu mačky sledujúcej novú hračku sa normálnemu človeku rozum zastaví. Ide o očný klam alebo je to, čo vidíme, realita? Možno keby vládli svetu práve mačky, bolo by všetko lepšie a správnejšie.

Online nakupovanie sa roky vyvíjalo. Dnes je to bežná súčasť našich životov a mnohí z nás si nedokážu iný spôsob nákupovania predstaviť. Netreba však zabúdať, že veľakrát kupujeme tzv. "mačku vo vreci". V tomto prípade to teda platí doslova.

Možno si niekto pri pohľade na túto mačku povie, že ide o monštruózne zviera. Škrabadlo, na ktoré totiž hľadí, nie je vo veľkosti určenej pre tento výrobok. To má reálne slúžiť na hru, lezenie a oddych pre tieto tvory. Každý teda okamžite pochopí, že sa pozerá na reálnu veľkosť mačky a nevyhovujúci doplnok. V tomto prípade je potrebné povedať, že nejde o žiadny očný klam.

Zákazník Amazonu zostal frustrovaný:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Túto fotku zverejnil jeden nakupujúci, ktorí podľahol svetu online nákupov a nezabudol pripojiť varovanie pre všetkých záujemcov. "Poznámka pre seba... treba skontrolovať všetky rozmery pred objednaním si výrobku z Amazonu." Za tento milý darček zaplatil dotyčný 20 dolárov (19 eur). Je to síce roztomilé, ale absolútne nevyužiteľné. Toto by mačka asi nikdy nedopustila. 

Viac o téme: MačkaNákupKlamstvoSťažnosťOpatrnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu