Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželia prežili v Dubaji hororový koniec dovolenky: Kvôli Whatsappu za mreže!

Manželia Killickovci Zobraziť galériu (2)
Manželia Killickovci (Zdroj: Facebook)

DUBAJ - Mladý Brit kruto zaplatil za odkaz, ktorý poslal cez aplikáciu Whatsapp, a adresoval predajcovi áut v Dubaji. Napriek tomu, že nebol vulgárny a s predávajúcim jednal takpovediac v rukavičkách, miestni s ním zaobchádzali ako s ťažkým zločincom.

Dvadsaťdeväťročného Yaseena Killicka zaviali do Dubaja pracovné povinnosti, kde pôsobil ako realitný agent. Vycestoval tam spoločne so svojou manželkou Robyn. Na vianočné sviatky plánovala dvojica návrat domov, ale všetko sa zmenilo kvôli jedinej správe poslanej cez Whatsapp. Obaja na posledné Vianoce určite nezabudnú a budú ich mátať do konca života.

Manželia prežili v Dubaji
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Všetko to začalo tým, že manželia si v Dubaji za 6000 libier kúpili auto. Avšak ojazdený VW Golf sa im po niekoľkých hodinách doslova rozpadol. Yaseena to rozčúlilo a cez Whatsapp sa spýtal predajcu: "Ako spávate v noci po tom, ako ošklbete ľudí?" Urazený a dotknutý predávajúci nespokojného zákazníka okamžite udal. Keď sa nič netušiaca dvojica pred odletom do Anglicka objavila na letisku, mladíka zatkli a odviezli do väzenia, kde pobudol tri týždne. "Podmienky vo väzení boli katastrofálne, zaobchádzali so mnou ako s najťažším zločincom. A to všetko pre jednu jedinú správu," krúti hlavou nad celou kauzou Killick. 

Rumunka si v Dubaji užívala sex na luxusnej jachte: Život ako z rozprávky sa zmenil na peklo

V súvislosti s britskými občanmi nešlo o jediný prípad, ktorý svojským spôsobom riešila miestna polícia koncom minulého roka. Na verejnosti sa prevalil škandál so šesťdesiatjedenročným námorníkom Perrym Coppinsom. Bol zatknutý za to, že mal pri sebe príliš veľa liekov. Napriek vysvetleniam, že ich všetky potrebuje, pretože trpí rakovinou prostaty, nechali ho miestne úrady trčať vo väzení dlhých päť týždňov.  

Viac o téme: ZatknutieDubajWhatsapp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu