Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mladá Slovenka otvorene o plusoch a mínusoch svojho partnera: Dámy, čo vy na to?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com, FB/Priznania žien,)

BRATISLAVA – Táto mladá Slovenka si pri kritike svojho partnera rozhodne servítku pred ústa nekladie. Svojím zoznamom s pre a proti pobúrila celú sociálnu sieť. Keď uvidíte, čo pokladá za partnerove mínusy, budete len krútiť hlavou. Odkedy je dieťa a práca príťažou?

Až trinásť mínusov a iba tri plusy. Vo vzťahu je zjavne väčší vekový rozdiel, keďže mladá Slovenka nedokáže oceniť partnerove mínusy. Nepáči sa jej, že jej partner má trojzmennú prácu a nula percent energie. Niet divu, keďže sa musí ešte aj sám postarať o syna, ktorého vraj pred ňou viditeľne uprednostňuje.

Bez cenzúry: FOTO Mladá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Thinkcstock.com, FB/Priznania žien,)

Zato je na druhej strane zodpovedný, vie dobre variť a má dokonca aj vlastný byt. No zasa sa slečne nepáči, že jej polovička má vraj zlé rodinné vzťahy s jej potenciálnym svokrom a jeho matka žije v zahraničí.

Okrem toho ich sexuálny život je na bode mrazu. Jej partner vraj nie je vôbec kreatívny a tri minúty jej nestačia. Vytkla mu aj to, že sa stále nevie korčuľovať a ani lyžovať.

Za jeho veľký nedostatok pokladá aj to, že nemá žiaden čas a financie na cestovanie, no bodaj by áno, keď má trojzmennú prácu a ťahá celú domácnosť sám. Jeho partnerka sa cíti zanedbaná a ako posledné svojmu partnerovi vyčíta to, že nemá ani vodičský preukaz.

Viac o téme: RozchodVzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu