Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mamičke (36) záhadne mizli peniaze z peňaženky: Vinníka odhalila náhodou a nemohla tomu uveriť

Rachel Thornhillová Zobraziť galériu (2)
Rachel Thornhillová (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Tridsaťšesťročnej trojnásobnej mamičke z Veľkej Británie v poslednom čase záhadne z peňaženky mizli peniaze. Dlho nevedela, kam sa podeli, no keď to potom zistila, neostávalo jej nič iné, len sa smiať. Prsty v tom totiž mala jej dcérka.

Rachel Thornhillová sa už vážne začala báť o svoje duševné zdravie, keď si všimla, že jej z peňaženky sústave miznú peniaze. A to ako bankovky v hodnote dvadsať libier, tak aj mince. Prehľadala celý dom, no nenašla ich. "Raz to bola liba, inokedy dvadsať pencí. Nebolo to veľa peňazí, no v každom prípade som si bola istá, že v tej peňaženke boli. Keď mi ale začali miznúť aj bankovky, ostala som naozaj znepokojená," napísala na Facebooku. 

Mamičke (36) záhadne mizli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Záhadu rozlúštila tridsaťšesťročná žena až vtedy, keď sa išla zahrať so svojou trojročnou dcérou Esme. Keď totiž otvorila jej hračkársku pokladnica, našla v nej všetky svoje peniaze - dokopy presne 67,85 libry! "Zdá sa, že si vie predajom umelej kukurice a polievky slušne zarobiť," smeje sa. 

Thornhillovej post na sociálnej sieti našla u ostatných rodičov veľkú odozvu, pretože je mnoho takých, ktorí majú so svojimi deťmi - malými zlodejíkmi, podobné skúsenosti. Ako ale podotkli viacerí z nich, nemali také šťastie ako Rachel a svoje peniaze už nikdy nedostali späť. 

Viac o téme: Peniaze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu