Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milenci si užívali intenzívny sex, no potom prišla rana: Mladík po búrlivom orgazme oslepol!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Ojedinelý prípad istého mladíka, ktorý prišiel po intenzívnom orgazme o svoj zrak, zaujal lekárov a publikovali ho v odbornom magazíne British Medical Journal. Vyvrcholenie síce viackrát úspešne oddialil a potešil tým svoju partnerku, ale jeho očná cieva takéto výkyvy tlaku jednoducho nezvládla a praskla.

Doslova zaslepený láskou zostal dvadsaťdeväťročný Angličan, keď po intenzívnom sexe prestal vidieť na ľavé oko a po búrlivom orgazme bol nútený vyhľadať lekársku pohotovosť. Všetko si užíval tak divoko a vášnivo, až sa mu neprimerane zvýšil očný tlak a cievka v jeho ľavom oku to nevydržala a praskla.

Milenci si užívali intenzívny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Lekára veľmi prekvapilo, keď mladík popísal, za akých okolností ku všetkému došlo. Úrazy, s ktorými prichádzajú pacienti po sexe do ambulancie, sú síce časté, ale s takýmto prípadom sa veru ešte nestretol. 

Adam (24) sexoval so svojou priateľkou: Vtom prišiel zlom, všade samá krv ako po masakri!

Podľa lekárov došlo k prasknutiu cievy vtedy, keď muž zadržiaval dych, aby čo najviac oddialil orgazmus, a veľmi pri tom napínal brušné svaly. "Ak to urobil niekoľkokrát za sebou, opakovane tak zvyšoval očný tlak, cievka takýto nápor nevydržala a praskla," uviedli. Zmrzačeného muža okamžite hospitalizovali a našťastie ďalšie vyšetrenia potvrdili, že ide iba o dočasnú stratu zraku. Znepokojená partnerka si vydýchla, keď jej v nemocnici oznámili, že do 24 hodín bude jej milenec v poriadku. Zrak sa mu naozaj postupne vrátil a nasledujúci deň bol prepustený domov. 

Viac o téme: SexOrgazmusOslepnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu