Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž urobil vec, ktorá šokovala aj policajtov: Sexoval s mŕtvou ženou, aby ju prebral k životu

Aaron Graser
Aaron Graser (Zdroj: Connecticut Department of Correction)

CONNECTICUT - Súd v Spojených štátoch riešil ďalší bizarný a nechutný prípad. Aaron Graser (39) z Connecticutu zviazal svoju priateľku po tom, čo zomrela na predávkovanie drogami, a mal s ňou sex. Polícii po svojom odpornom čine tvrdil, že tak urobil preto, lebo si myslel, že ju tým prebudí.

Mladík poslal mame nevinné FOTO priateľky: Keď si všimol, čo je v pozadí, hneď to oľutoval

Aaron Graser bol vraj znepokojený tým, že žena nevykazovala žiadne známky života, a tak sa rozhodol, že ju preberie veľmi zvláštnym spôsobom. Keď jeho sexuálny výčin nezabral, zavolal svojho suseda, bývalého záchranára.

Polícii, ktorá prišla na miesto, sa podľa Hartford Courant dobrovoľne priznal, že sa dopustil sexuálneho trestného činu, keď sa ho detektív opýtal na povrazy, ktorá mala jeho priateľka na zápästiach.

"Aaron povedal, že vie, že obeť nenávidela sex s ním, takže si myslel, že sa môže prebudiť, ak s ňou bude mať sex," píše sa v príkaze na mužovo zatknutie. Súd uznal Grasera vinným zo sexuálneho útoku a porušenia probačných podmienok, za čo vyfasoval rok odňatia slobody.

Dôstojníci našli heroín a ihly na mieste, kde došlo k úmrtiu ženy a vyšetrovanie odhalilo, že zomrela na predávkovanie drogami.

Graser uviedol, že partnerke zviazal členky a zápästie, pretože to bol jeho "fetiš" a povedal, že počul z jej tela vychádzať nejaké bublajúce zvuky, takže si myslel, že je stále nažive. Odborníci sa domnievajú, že to však bol iba zvuk unikajúcich plynov.

Viac o téme: SexPriateľkaMŕtvolaAaron Graser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu