Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adam (24) sexoval so svojou priateľkou: Vtom prišiel zlom, všade samá krv ako po masakri!

Pri sexe musia byť opatrnejší Zobraziť galériu (3)
Pri sexe musia byť opatrnejší (Zdroj: Facebook)

GUILFORD - Mladá Angličanka sa s verejnosťou podelila o svoju skúsenosť a podrobne popísala ako to vyzerá, keď pri pohlavnom styku príde k nehode. Podľa vlastných slov zažila doslova krvavý masaker, po ktorom zostal jej priateľ ležať na dlážke v kaluži krvi. Mladík sa musel po tejto traumatizujúcej skúsenosti so sexom nechcene na dlhú dobu rozlúčiť.

Dvadsaťtriročná Megan Barkerová porozprávala o svojom otrasnom sexuálnom zážitku, ktorý sa stal ešte v roku 2015. Snaží sa tak varovať ostatné páry pred podobnou skúsenosťou. Nikdy vraj nezabudne na to, ako sa počas milovania dopracoval jej partner ku zlomenine penisu. K bolestivému zraneniu došlo pri polohe odzadu, keď nadmerne vyklenula chrbát. Potom už len počula, ako priateľ bolestne vykríkol a zrazu bolo všade plno krvi. Celá miestnosť údajne vyzerala, akokeby sa tam odohral masaker. Zranený Adam Francis ešte dobehol do kúpeľne, ale hneď po tom skolaboval. Vystrašená dievčina okamžite zavolala záchranku. Napriek tomu, že sa ostýchala povedať, ako k zraneniu došlo, záchranári okamžite pochopili, čo sa stalo.

Adam (24) sexoval so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Počet sexuálnych poranení narastá," hovorí riaditeľka kliniky Perfect Balance, Stephena Makindeová. "Za všetkým je zrejme túžba mladých po dobrodružstve. Ale vždy to nemusí dopadnúť dobre," varuje. Fraktúra penisu je veľmi bolestivá a veľmi dlho trvá, kým sa dá potrhané väzivo do poriadku. Netreba pritom zabúdať ani na psychickú traumu. 

Adam (24) sexoval so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Slová lekárky potvrdil aj dvadsaťštyriročný Adam. "Nejde len o fyzickú bolesť. Veľmi dlho som sa so všetkého spamätával a po zotavení som sa bál znovu začať so sexom. Vždy som si predstavil tú ukrutnú bolesť," spomína. Megan dodáva, že zabudnúť na obraz jej priateľa, ako leží v kaluži v krvi, je pre ňu prakticky nemožné. Zároveň sa však teší z toho, že sa ich sexuálny život vracia do normálu. "K sexu sme sa síce vrátili až pred šiestimi mesiacmi, ale pri tomto tempe všetko to zameškané veľmi rýchlo dobehneme."

Viac o téme: SexMasakerZlomenina penisu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu