Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adama chce vraj zabiť duch mŕtveho chlapca: Keď videl posledné FOTO, rozbúšilo sa mu srdce

Adamovi sa vraj zjavuje tento duch
Adamovi sa vraj zjavuje tento duch (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Istý Američan je presvedčený, že jeho byt pravidelne navštevuje duch malého chlapca. Prenasleduje ho vraj už niekoľko mesiacov a nedovolí mu pokojne spávať. Adam začal s uverejňovaním svojho strašidelného príbehu na sociálnej sieti v auguste a odvtedy sa jeho situácia zhoršuje. Jeho posledná aktualizácia je desivá a mladík sa obáva o vlastný život.

Adam Ellis tvrdí, že o chlapcovi sa mu najskôr snívalo a potom ho začal jeho nepokojný duch navštevovať a prenasledovať. Situácia sa pre neho pomaly stáva neúnosnou, chlapec sa vraj totiž Newyorčana snaží pripraviť o život. Na sociálnej sieti zverejnil zopár desivých fotografií a videí o tom, ako to vyzerá v jeho byte. Zo všetkého je už zúfalý a posledné vyhrážky malého votrelca ho desia.

Mladíka vraj prenasleduje duch mŕtveho chlapca: Je to neuveriteľné, ale podarilo sa mu získať DÔKAZ

"Od augusta ma prenasleduje duch mŕtveho dieťaťa a teraz ma chce zabiť," hovorí Adam. "Predstavil sa ako Dávid a vždy, keď ma navštívi, zostanem ako paralyzovaný, nemôžem sa ani pohnúť." 

Duch s neprimerane veľkou poranenou lebkou ho začal prenasledovať už v jeho starom byte a keď sa z neho presťahoval o poschodie vyššie, našiel ho aj tam. Ranu na jeho hlave vraj chlapcovi spôsobil pád police na knihy, ktorý sa stal pre neho osudným. Keď však Ellis prehľadával záznamy o úmrtiach detí v okolí, nenašiel nijaký prípad podobný rozprávaniu otravného ducha. 

Pravdivosť svojich tvrdení sa Adam snaží dokázať videami a fotkami. Na videu sa síce rozhýbe kreslo v izbe, ale jeho pravosť možno spochybniť. Na posledných troch fotografiách sa mu podarilo zachytiť nejakú postavu s poranenou lebkou, ktorá sedí v jeho izbe. Ellis povedal, že keď ju zbadal, "jeho srdce sa rozbúšilo tak, ako nikdy". 
Viac o téme: DuchZáhadaAdam ellis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu