Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nemka (45) sa snaží zázračne omladnúť: VIDEO Do tela si vpichuje tajomné baktérie

Manoush Zobraziť galériu (2)
Manoush (Zdroj: profimedia.sk)

MNÍCHOV - Herečka riskuje svoj život pre "večnú mladosť" tým, že si vstrekuje dávky 3,5 milióna rokov starej baktérie objavenej na Sibíri. Žena s prezývkou Manoush (45) z nemeckého Mníchova si ostatné tri mesiace injekčne podáva výťažok z Bacillus F a hovorí, že vyzerá a cíti sa oveľa mladšie.

FOTO len na vlastné riziko: Takto to vyzerá, keď sa nepodarí plastika pŕs

Baktéria objavená vedcami v roku 2009 v permafroste v severozápadnom Rusku bola považovaná za obrovskú senzáciu. Tím, ktorí rozlúštil jej DNA v roku 2015, veril, že je kľúčom k zlepšeniu ľudského zdravia a dlhovekosti. Vzorky obsahujúce výťažky baktérie dostala Manoush od doktora Anatolia Brouchkova, vedúceho odboru geokryológie na Moskovskej štátnej univerzite.

"Moja koža je taká jemná ako zadoček dieťaťa," povedala pre Barcroft Media. "Na fotkách to nemôžete vidieť, ale ak ma uvidíte osobne, zbadáte, že na nej nie sú žiadne znamienky ani škvrny. Nikdy som sa necítila lepšie. Nikdy som nespala lepšie, hlbšie alebo dlhšie," dodala s tým, že dokáže dlhšie pracovať a namiesto obvyklých troch kilometrov zabehne päť. "Myslím, že moja koža vyzerá dobre. A to je len maličkosť, ktorá sa zlepšila," chváli sa Manoush.

Nemka (45) sa snaží
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Predtým, ako si začala žena baktériu vpichovať, išla na krvné testy a teraz ich podstupuje každý mesiac. Keďže ide o experimentálnu "liečbu", nenašiel sa lekár, ktorý by jej injekcie podával, pretože by prišiel o licenciu, takže to robí sama. Manoush, ktorý sa objavila v hororoch, ako sú Cannibal a Seed 2, uviedla, že doktor Brouchkov perorálne baktérie berie už roky a má nádhernú pleť ako mladý muž. Urobil láskavosť jej aj vede a ona je rada, že môže byť toho súčasťou.

"Moja rodina je úplne proti tomu. Odmietajú s tým mať čokoľvek spoločné. Niekedy sa pozerám do zrkadla a myslím si, že som šialená, ale viem, že to robím pre seba. Je to plánované a nechcem to zastaviť," priznala herečka s tým, že jej nejde o to, aby vyzerala o 20 rokov mladšie. Jednoducho sa chce dožiť 80 alebo 90 rokov a zomrieť s funkčným telom, aby si mohla povedať, že to malo cenu.

Tvrdí, že zatiaľ nedošlo k žiadnej nežiadúcej reakcii a dúfa, že čoskoro zvýši dávkovanie aj jeho frekvenciu. "Nie je známe, aké účinky to môže mať v dlhodobom horizonte - ale žiadne riziko, žiadny úspech." verí Manoush, ktorá za ostatných 20 rokov podstúpila viac ako 40 kozmetických úprav vrátane prsných implantátov, vyhladenia pokožky na tvári a operácie nosa a chce ďalšie. Podľa nej je starnutia choroba a genetická porucha, ktoré nie je nič pre ňu. "Je mi jedno, čo si ľudia myslia," povedala.

Viac o téme: InjekciaBaktériaHerečkaSibírMladnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu