Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pixee (27) bola kráska: FOTO Chcela vyzerať ako z rozprávky, toto z nej spravili plastiky

Pixee pred plastikami Zobraziť galériu (3)
Pixee pred plastikami (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladá žena závislá na plastickej chirurgii priznala, že mala viac ako 200 operácií kvôli tomu, že chce vyzerať ako postava z animovanej rozprávky. Pixee Foxová (27) zo Severnej Karolíny utratila v prepočte na operácie už viac ako 565-tisíc eur, pričom si nechala zlomiť čeľusť, odstrániť šesť rebier, zmeniť farbu očí, niekoľkonásobne zväčšiť prsníky, dala odsať tuk, zdvihnúť obočie a netreba zabudnúť ani na podvihnutie zadku. Pritom podľa fotografie z mladosti jej nič do krásy nechýbalo.

Divákom rannej šou takmer zabehlo: VIDEO Muž si zhotovil robotku, nechutné sexodhalenie

Pixee sa objavila v pondelok v relácii The Morning britskej televízie ITV, aby obhájila pred moderátormi a divákmi svoju posadnutosť plastickými operáciami a tvrdila, že kedysi bývala proti nim, až kým v sebe neobjavila "vášeň". "Nerobím to kvôli márnivosti," povedala v šou a dodala: "Som priekopníčka, tlačím kozmetický priemysel dopredu."

Pixee (27) bola kráska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, YouTube/This Morning)

Pixee vysvetlila, že príčina extrémnych chirurgických zákrokov vyplynula zo sna, ktorý mala ako dieťa a teraz si ho chcel splniť. "Vedela som od začiatku, že to chce veľa operácií. Bol to pre mňa proces," vysvetlila moderátorom Phillipovi Schofieldovi a Holly Willoughbyovej.

Pixee naposledy navštívila Soul v Južnej Kórey, kde podstúpila operáciu čeľuste. Po jej zlomení a znovu napravení nemohla hovoriť a jesť celý týždeň, kým sa zotavila. Taktiež bola v Indii kvôli zmene farby očí na jasnú modrú. Tento nebezpečný zákrok sa totiž nevykonáva ani v USA, ani vo Veľkej Británii.

Pixee (27) bola kráska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, YouTube/This Morning)

Mladá žena prišla do štúdia v čiernom korzete, ktorý drží pokope jej 40-centimetrový pás, keďže si nechala odstrániť šesť rebier. Vystrašených moderátorov sa snažila upokojiť slovami, že si ho môže dať dole, aj keď existovali obavy, že bez neho by jej chrbtica skolabovala. Pixee tvrdí, že jej rodina je spokojná s tým, ako teraz vyzerá a že sa hodlá poraziť svetový rekord a dať si zmeniť pás až na 38 centimetrov.

"Pre mňa je to extrémny šport. Nie je to pre každého," vysvetlila modelka, ktorá plánuje ešte extrémnejšiu operáciu. Neuviedla presne o čo ide, ale povedala, že tento zákrok vynašiel plastický chirurg z Los Angles a bude sa týkať časti tela od krku hore. Znepokojení moderátori jej radili, aby bola radšej opatrná.

Viac o téme: Plastická operácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu