Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Rybár ulovil hlavu svojho kamaráta

LONDÝN – Rybár Barry Hunter vlani v decembri vylovil z ľadových vôd hlavu človeka. Bizarný úlovok ho netešil a dlho ho trpel nočnými morami. Teraz sa však dozvedel desivú správu, že neznáma lebka patrila jeho kamarátovi. Dokázali to testy DNA po polročnom vyšetrovaní.

Päťdesiatosemročnému Britovi chýbal jeho o tridsať rokov mladší kolega už tri roky. V roku 2004 sa Brian Allison so svojim starším nevlastným bratom Robertom Templom utopili v Severnom mori. Pred pol rokom voda vydala hlavu dvadsaťsedemročného Briana Allisona.

„Bol to skutočne veľmi desivý pocit, stáť tam na svojej lodi s lebkou v rukách. A potom ešte zistíte, že to bol jeden z vašich kamarátov, ktorí sú nezvestní celý ten čas. Keď som to prvýkrát uvidel, hlavou mi na sekundu prebleskla myšlienka, že by to mohol byť Brian alebo Rob. Ale potom som si povedal, aká je šanca? Je to nepravdepodobné,“ povedal Hunter denníku The Sun.

„Je to ako prežiť si to všetko znova… Ale aspoň cítim aspoň čiastočne uzavretie prípadu. Som rada, že sa Brian vrátil domov. Teraz môžem jedného zo svojich chlapcov pochovať,“ zverila sa novinárom matka nebohých Rosean Allisonová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu