Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (23) po prílete do Berlína zistil príšernú vec: Ako to mohli na letisku dopustiť?!

Michael naozaj nevyzerá ako jeho priateľka Zobraziť galériu (4)
Michael naozaj nevyzerá ako jeho priateľka (Zdroj: Facebook)

NEWBURY - Michael Randall sa ponáhľal na londýnske letisko Gatwick, aby stihol let do Berlína. Ráno v rýchlosti schmatol pas a vyrazil zo svojho domu v Newbury. Až po pristátí v Nemecku si ale všimol, že zobral pas svojej priateľky. Všetkými bezpečnostnými kontrolami prešiel bez toho, aby si niekto všimol, že nie je dlhovlasá blondína.

Dvadsaťtriročný Michael pracuje ako technik pre spoločnosť McLaren Formula One a veľa cestuje. Do Berlína letel kvôli motocyklovým pretekom. Ráno sa veľmi ponáhľal a vôbec si nevšimol, že omylom vzal pas svojej tridsaťštyriročnej priateľky Charlotte Bullovej. 

Mladík (23) po prílete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Mladá žena nechala auto na letisku a odišla s priateľom na dovolenku: Späť dostala vrak!

"Pas som neotváral. Pri kontrole som ho podával zatvorený. Ani mi nenapadlo, že patrí Charlotte. Bez problémov som prešiel kontrolou na letisku a nastúpil som do lietadla," opisuje udalosti. 

Mladík (23) po prílete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Tmavovlasý mladík úplne v pohode pricestoval do Berlína s pasom, v ktorom bola fotografia jeho dlhovlasej blonďavej priateľky. Zostal v šoku, keď po pristátí zistil, čo má za problém. Asi hodinu potom strávil na miestnom letisku, kde všetko vysvetlil polícii a bol mu vystavený dvadsaťštyrihodinový cestovný doklad.

Mladík (23) po prílete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Chybu urobili zamestnanci aeroliniek EasyJet. Neviem, ako to mohli prehliadnuť," dodáva Randall. "Je to šokujúce, že v týchto desivých časoch si nevšimli niečo takéto," poznamenala Charlotte. Pár vyzval leteckú spoločnosť, aby sa ku všetkému vyjadrila. Jej hovorca sa už ospravedlnil a priznal chybu. 

Viac o téme: LondýnBerlínPasLetBezpečnostná kontrola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu