Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík si v schránke našiel svojrázny ODKAZ od poštára: Váš balík asi skončil v záchode

Odkaz od svojrázneho poštára
Odkaz od svojrázneho poštára (Zdroj: Twitter)

MANCHESTER - Preberie ho za vás sused, kuriér vám ho hodí za plot alebo ukryje na dohodnutom mieste - to všetko sú celkom bežné riešenia doručenia balíka, keď nie ste doma. Jeden britský poštár má ale svoje metódy a nedávno jednu použil.

Keď sa Sam Cooke, ktorý pracuje ako športový redaktor, nedávno vrátil z práce, našiel si v schránke, pre niekoho vtipný, pre iného drzý, odkaz. Stálo na ňom: "Je mi to veľmi ľúto, ale váš balík asi skončil v záchode." A aj skončil, čo dokazuje fotka, ktorú zverejnil na Twitteri. 

Bol to už druhý takýto odkaz, ktorý na dvadsaťdvaročného mladíka čakal v schránke v priebehu pár dní. Minulý týždeň vo štvrtok si zas na lístočku prečítal, že balíček mu bol vhodený do domu cez otvorené okno. 

Doručovateľovi rupli nervy: Muž (†51) sa sťažoval na nosenie novín, spravil niečo hrozné

Britská pošta Royal Mail sa Samovi medzičasom za svojrázny prístup kuriéra ospravedlnila. Cooke sa ale na celú vec pozerá s nadhľadom a vôbec sa nehnevá. "Ozvali sa mi z pošty, že ich to veľmi mrzí. Vraj sa mi osobne príde ospravedlniť aj dotyčný poštár. A najprv mi zaklope na dvere. Už sa na to teším, ospravedlňovať sa mi ale určite nemusí. Nič také sa nestalo," dodal Angličan. 

Viac o téme: PoštaKuriérPoštár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu