Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sex priamo na kapote: Rodinné popoludnie narušili súložiace opice na VIDEU

Opice si to rozdávali na kapote Zobraziť galériu (3)
Opice si to rozdávali na kapote (Zdroj: YouTube)

PRESCOT - Anglickej rodinke sa nečakaným spôsobom spestril výlet v miestnom safari parku. Okolo ich auta začal pobehovať párik paviánov, z čoho sa všetci tešili, lebo si ich aspoň mohli odfotiť. Lenže potom dostali opice chuť zasexovať si, a to rovno na kapote auta. Deti sa zasypali rodičov otázkami, na ktoré bolo veľmi zložité odpovedať.

Pearsonovci sa nedávno rozhodli svoje deti zobrať do Knowsley Safari Parku v grófstve Merseyside. Keď začala okolo ich auta poskakovať dvojica paviánov, nadšene si ich natáčali a boli nadšení, že môžu opice obdivovať zblízka. Rodinka vtedy ale ešte netušila, že naháňačka bola iba obyčajnou predohrou k búrlivému sexu, na ktorý sa primáty pripravovali. 

Sex priamo na kapote:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zrazu si totiž z ničoho nič začali užívať na kapote auta pred očami šokovaných návštevníkov parku. "Staršie deti sa bavili, vykrikovali, že sú to neposlušné opice a zaujímalo ich najmä to, čo robí opičiak," smeje sa otec.

Sex priamo na kapote:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mama Danielle neskôr videozáznam zverejnila na sociálnej sieti s vtipným komentárom: "Deň strávený s našimi deťmi v safari parku bol trochu nepríjemný."

Viac o téme: SexSafariOpice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu