Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcela si spraviť pekné FOTO s dcérkou na jej narodeniny: Po ich prezretí zostala v šoku

Sú to naozaj nohy ducha dievčatka? Zobraziť galériu (3)
Sú to naozaj nohy ducha dievčatka? (Zdroj: profimedia.sk)

MACCLESFIELD - Keď si Karen Ewartová fotografovala svoju novú záhradu, určite nepočítala s tým, že pohľad na obrázky ju bude tak veľmi šokovať. Na jednom z nich totiž vidno farebný tieň, ktorý pripomína nohy malého dieťaťa. Angličanka si je istá, že je to duch jej nenarodenej dcéry.

Tridsaťosemročná Karen je matkou štyroch detí a o ďalšie, nanešťastie, prišla. Išlo o dievčatko z dvojičiek, z ktorých prežila iba dcérka Sadie. Práve na jej siedme narodeniny sa rozhodla urobiť nejaké fotografie pred letným domčekom, ku ktorým pridala aj zopár záberov zrekonštruovanej záhrady.

Chcela si spraviť pekné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prezeraniu fotografií nevenovala veľkú pozornosť a ukázala ich svojej priateľke. Tá ju upozornila na niečo zvláštne. Na jednej z fotiek vidno nohy malého dieťaťa v ružových nohaviciach s rukami na kolenách, akokeby sedelo na okraji terasy. 

Chcela si spraviť pekné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Chcela sa pochváliť selfie videom pri bazéne: Netušila, že nakrútila niečo desivé

"Pocity pri pohľade na fotografiu sa vo mne miešali a prvý dojem bol všelijaký," hovorí Ewartová, ktorej hneď napadlo, že je to duch nenarodenej dcéry. Karen v tej chvíli vraj našla útechu v myšlienke, že sa k nej vrátila a prišla ju pozrieť práve na svoje siedme narodeniny. Dodala, že je to všetko veľmi divné, ale zároveň aj krásne. 

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu