Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Študentka išla na dovolenku: Nechala sa ukecať mladíkom, potom prežila horor

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DUBLIN - Tínedžerka pôvodom zo Španielska zažila poriadny hovor. Dievčina tvrdí, že v írskom Dubline bola opakovane znásilňovaná a držaná mužom proti svojej vôli, s ktorým sa stretla na dovolenke. Osemnásťročná študentka uviedla, že ju sexuálne napadol v obľúbenej turistickej destinácii.

S útočníkom sa údajne stretla v sobotu večer v centre Dublinu, pričom ju prehovoril, že ju zoberie naspäť domov. V nedeľu ráno útočník mladú Španielku priviezol na pláž Sandymount, odkiaľ sa jej podarilo utiecť, akonáhle zaspal. Bežala do najbližšieho domu, kde tento útok nahlásila na políciu. 

Hrôzostrašné peklo študentky (19): FOTO Znásilnili ju, po pôrode prišla najtvrdšia rana

Útočníka zadržali a počuli na policajnej stanici. Následne ho obvinili zo sexuálneho zneužitia a násilného uväznenia obete. Na druhý deň však mladíka prekvapivo prepustili s tým, že prípadom sa bude zaoberať riaditeľ prokuratúry. Vyšetrovanie však pokračuje. 

Študentka išla na dovolenku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Vyšetrujeme údajné znásilnenie a nedobrovoľné väznenie obete. Incident sa mal stať v blízkosti Pigeon House Road v oblasti Ringsend v Dubline medzi 15. a 16. júlom. Počas neho znásilnili a napadli osemnásťročnú ženu. Podozrivým je dvadsaťštyriročný muž, ktorého okamžite zadržali. Na slobodu ho prepustili po tom, čo mu vina nebola dokázaná. Muža sme prepustili, pretože bol podľa všetkého nevinný. Vyšetrovanie naďalej pokračuje," uviedol policajný hovorca. 

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu