Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozhorčení pasažieri: Letušku nakrútili na VIDEO, ako robí niečo nechutné

Nedopité šampanské smeruje späť do fľaše
Nedopité šampanské smeruje späť do fľaše (Zdroj: YouTube)

DUBAJ - Stewardka bola nakrútená na palube lietadla, ako vylievala nedopité šampanské naspäť do fľaše, ktorú sa chystala opäť použiť a podávať bublinkový nápoj pasažierom. Okamžite sa vyrojili rozhorčené komentáre znechutených ľudí. Za toto platíme, keď si na palube objednáme pohárik?

Video, ktoré zachytáva letušku pri tom, ako nalieva zvyšok alkoholu späť do fľaše na palube A380, vyvolalo pobúrenie na internete. Záznam ukazuje, že žena naplnila fľašu šampanským, ktoré už niekto predtým pil, a z nej potom nalievala ďalším cestujúcim.

Rozhorčení pasažieri: Letušku nakrútili
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Pod videom diskutujúci píšu nahnevané komentáre. Ale prekvapivo sa nájdu aj tí, ktorí majú pre tento, na prvý pohľad nechutný akt, pochopenie. "Niekto iný by zvyšky vylial do drezu, čo je úplné plytvanie. Bolo by ale predsa len lepšie, keby to robila niekde inde a nie pred očami pasažierov lietadla," píše jeden užívateľ. "Všetky lietadlá by mali mať takú zodpovednú posádku, ako je táto dáma," ozýva sa ďalší. 

Letušky počas letu nikd nepijú horúce nápoje: Keď sa dozviete prečo, nebudete ani vy

K prípadu sa už vyjadrila aj samotná letecká spoločnosť. "Snažíme sa poskytnúť svojim zákazníkom naozaj kvalitné služby. To, čo je zaznamenané na videu, rozhodne nie je v poriadku, a preto tento incident vyšetrujeme," povedal hovorca Emirates Airlines webu MailOnline.

 

Viac o téme: LietadloŠampanskéLetuškaEmirates
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu