Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najluxusnejšia dopravná zápcha pod slnkom: V kolóne uviazla flotila desiatok Ferrari

Športiaky uviazli jeden za druhým Zobraziť galériu (2)
Športiaky uviazli jeden za druhým (Zdroj: YouTube)

YARNTONE - Obrovské množstvo drahých áut stálo v kolóne na ceste Woodstock Road v anglickom grófstve Oxfordshire, pretože sa vracali z výročia vzniku značky Ferrari. Nadšený pozorovateľ, ktorý sa tejto nezvyčajnej kolóny zúčastnil, nakrútil všetko na svoj mobilný telefón.

Na vidieku vo Veľkej Británii sa vodiči stali svedkami tej najúžasnejšej dopravnej zápchy pod slnkom. Namiesto obyčajných áut totiž kolónu tvorilo 36 luxusných vozidiel značky Ferrari, ktorých spoločné hodnota sa odhadovala približne na sedem miliónov libier (7,9 milióna eur). 

Najluxusnejšia dopravná zápcha pod
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Štyridsaťtriročný Milton Keynes, ktorý prechádzal okolo, zastavil, aby si tento - pre fanúšikov motorizmu úžasný výjav, nakrútil. Každé jedno vozidlo muselo mať hodnotu minimálne 200-tisíc libier (227-tisíc eur). Video potom zdieľal na internete, aby sa aj ostatní ľudia mohli pokochať pohľadom na tieto luxusné štvorkolesové tátoše.  

Najluxusnejšia dopravná zápcha pod
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Prečo však autá uviazli v kolóne a navyše v tak hojnom počte? Všetko sa to stalo v utorok, keď sa flotila vrátila zo 70. výročia vzniku značky Ferrari v Anglicku. "Mal som možnosť byť svedkom fascinujúceho konvoja áut, pretože vďaka výrubu stromov bola doprava spomalená. Celú túto situáciu som nahral na svoj mobil a keď som sa pozrel do spätného zrkadla, naskytol sa mi naozaj impozantný pohľad na prekrásne autá," uviedol Milton. 

Viac o téme: FerrariKolónaDopravná zápcha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu