Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zákazníkov prešla chuť do jedla, keď zbadali nechutnosť, ktorú robila čašníčka

To si mohla naozaj odpustiť Zobraziť galériu (2)
To si mohla naozaj odpustiť (Zdroj: youtube/Ashley Beauchamp)

WINSTON-SALEM - Zákazníčka čínskej reštaurácie v Severnej Karolíne ostala úplne šokovaná po tom, ako videla, čo robí jedna zo servírok za stolom. Sedela a so stoickým pokojom si strihala nechty na nohách. Ostatným naokolo tak určite hneď prešla chuť do jedla.

Ashley Hambright Beauchampová ženu nakrútila na mobil a video zdieľala na internete s popisom "Nemám rada čínu z osobných dôvodov. "V čínskej reštaurácii si strihá nechty na nohách. a pritom tu pracuje. Rovno pred očami všetkých," opísala situáciu znechutená Američanka. 

Zákazníkov prešla chuť do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Ashley Beauchamp)

Keď zbadala čašníčku strihať si nechty, jej nechuť k tomuto typu jedla sa ešte viac znásobila. "V nemom úžase som civela na ňu, pričom som začula, ako muž vedľa mňa povedal, že sa sem už nikdy nevráti. Verte mi, v tej chvíli som s ním zdieľala rovnaký názor." 

Zákazníkov prešla chuť do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Ashley Beauchamp)

Ashley sa so sťažnosťou na čašníčku pobrala rovno k pokladni, tam jej však pokladníčka povedala, že to robí stále a odvetila, že ju na to upozorní. Šokovaná žena nepochodila ani na miestnej hygiene, kde jej bolo povedané, že zamestnankyňa neporušila žiadne pravidlá, keďže si strihala nechty v jedálni a nie za pultom. 

Viac o téme: ČašníčkaČínska reštauráciaNechutnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu