Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Motorkár odkopol na diaľnici auto: Hrozivá scéna nastala vzápätí, desivé VIDEO nehody

Mohlo sa to skončiť veľkou tragédiou. Zobraziť galériu (3)
Mohlo sa to skončiť veľkou tragédiou. (Zdroj: YouTube)

KALIFORNIA - Na ceste sa vodiči môžu stretnúť s rôznymi nepríjemnými kolíznymi situáciami, ale aby motocyklista riešil svoju frustráciu kopnutím vozidla za jazdy, to určite nie je bežný výjav. Minulú stredu približne o šiestej hodine ráno však presne k takejto situácii došlo na diaľnici severne od amerického Los Angeles a reťazovú reakciu, ktorá po nej nastala, by predvídal len málokto. Dramatické chvíle skončili dvomi nabúranými autami a nevinným šoférom v nemocnici.

Strašná smrť Íra (†39) pri nehode v Thajsku: VIDEO Kým sa oddával sexu, prišla pohroma

Záznam z palubnej dosky ukazuje motocyklistu na diaľnici pri meste Santa Clarita, ktorý zatiaľ z neznámych príčin nakopol zboku sivý sedan. Auto sa pohne mierne doprava, ale potom sa zvrtne vľavo a pritlačí motorku, no nie natoľko, aby sa motorkárovi niečo stalo.

Motorkár odkopol na diaľnici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Neovládateľné auto to napokon zapikuje do stredovej betónovej bariéry, kde spod ľavej prednej pneumatiky vyšľahnú iskry a oheň, odrazí sa, prejde cez dvojitú žltú čiaru a narazí do bieleho pick-upu, ktorý sa prevrhne a skončí na streche v rýchlom pruhu. Sedan sa otočí o 360 stupňov a zastaví v pomalom jazdnom pruhu s dymom, valiacim sa z motora.

Motorkár odkopol na diaľnici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Kalifornská diaľničná hliadka pre KNBC-TV uviedla, že šoféra pick-upu odviezli so zraneniami do nemocnice, druhý vodič zranenia neutrpel. Po motocyklistovi, ktorý odišiel z miesta nehody, sa pátra. Políciu bude pravdepodobne, rovnako ako verejnosť, zaujímať najmä dôvod jeho nezvyčajného správania. "Vyzeralo to ako veľmi násilné video... mohlo dôjsť k strašnej tragédii. Viac ľudí mohlo byť zranených," povedal dôstojník Josh Greengard.

 

Viac o téme: Autonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu