Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašná smrť Íra (†39) pri nehode v Thajsku: VIDEO Kým sa oddával sexu, prišla pohroma

Nepríjemný pohľad a ešte horšie následky.
Nepríjemný pohľad a ešte horšie následky. (Zdroj: YouTube)

CHIANG RAI - Učiteľ angličtiny John Malone sa viezol v stredu v skorých ranných hodinách v čiernom Suzuki, ktorého vodič stratil nad vozidlom kontrolu a havaroval na ceste v thajskom Chiang Rai. Strašidelné zábery z bezpečnostnej kamery ukázali, ako sa auto niekoľkokrát otočilo a šľahali z neho iskry, než sa zastavilo. Podľa záchranárov Íra vytiahli z trosiek polonahého a veria, že si v osudnej chvíli užíval sex na zadnom sedadle.

FOTO Turistu načapali pri švédskej trojke vo vírivke: Pozor, nezničte si dovolenku v raji ako on

V aute sa podľa záchranných zložiek Siam Ruam nachádzali štyri osoby. Vpredu sedel vodič a spolujazdkyňa, vzadu ďalšia žena a jediná obeť havárie John Malone. Okrem neho boli všetci traja Thajčania. Dvojica na zadných sedadlách nemala zapnuté bezpečnostné pásy.

"Bolo to čierne, rýchloidúce Suziki Swift. Myslíme si, že muž mal v aute sex. V aute sedeli traja Thajčania a jeden cudzinec. Dve z nich boli ženy. Boli zranené a vodič v bezvedomí, ale zomrel iba muž. Ako sa to stalo, ešte nevieme. Dvaja pasažieri nemali oblečenie. Muž mal na sebe iba tričko. Nevieme zatiaľ, prečo vodič havaroval. Nebol ešte schopný vypočutia," uviedol podľa MailOnline hovorca záchranárov.

Vodič a spolujazdkyňa z predného sedadla sú vo vážnom stave. John Malone pracoval niekoľko rokov ako učiteľ v The Learning Centre (TLC) v Chiang Rai, malom meste v severnom Thajsku na hranici s Laosom a Mjanmarom.

Spoločnosť, ktorá ho zamestnávala, vyslovila úprimnú sústrasť nad totou tragédiou: "Dnes sme prišlo o jedného z našich milovaných učiteľov, Johna Maloneho. John bol srdcom TLC tímu, vždy ochotný pomôcť so svojím zvyčajným úsmevom. Budeš vždy v našich srdciach. RIP John."

Hovorca ministerstva zahraničných vecí v Írsku potvrdil, že sú si vedomí incidentu a "poskytujú konzulárnu pomoc".

Viac o téme: SexAutonehodaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu